idemo na plažu

Želite ljetni kutak u domu koji asocira na plažu? Imamo 5 genijalnih ideja!

Foto: H&M Home
1/5
25.05.2020.
u 09:19

Nova, ljetna H&M Home kolekcija nudi, po pristupačnim cijenama, genijalne komade koji aspociraju na bezbrižnost godišnjeg odmora, na more i plažu, na sol u kosi...

Topli dani i boravak na otvorenom jednostavno nas mame da počnemo razmišljati o moru, plaži, debelom hladu ispod palme... No, pitanje je kad i tko će se ove godine dočepati mora i plaža, ali to nije razlog da si pravi ljetni kutak ne osigurate  - kod kuće. Nova, ljetna H&M Home kolekcija nudi, po pristupačnim cijenama, genijalne komade koji aspociraju na bezbrižnost godišnjeg odmora, na more i plažu, na sol u kosi...

No, krenimo redom:

Kutak za užitak

Foto: H&M Home

Na balkonu, terasi ili u vrtu možete napraviti kutak za užitak - to može biti mini sunčalište, uz predivne runike od najkvalitetnijeg pamuka, veliki slamnati šešir i omiljeni napitak. Čim sunce zasja osjećat ćete se bolje, a usput i uhvatiti malo boje! Ne zaboravite zgrabiti zanimljivo štivo!

Sve se vrti oko stola

Foto: H&M Home

Naravno, i u ljetnim mjesecima puno toga vrti se oko stola. Hrana, prava ljetna, lagana i ukusna, neka bude poslužena sa stilom, na finim tanjurima, koje prate zanimljive čaše i očaravajuće dekoracije za stol. Sve, dakako, zaokružite sezonskim cvijećem!

Birajte prirodno!

Foto: H&M Home

Prirodni materijali ljeti su imperativ. Zbog znojenja i izlženosti visokim temperaturama najbolje je koži priuštiti mogućnost da slobodno diše, a tu su prirodni materijali bez premca. Isto vrijedi i za odabir vrtnog namještaja. Jest da ga je malo zahtjevnije održavati, ali prirodni materijal neka bude vaš prvi izbor.

Sitnice koje čine razliku

Foto: H&M Home

Detalji će i u ljetnoj postavi odigrati veliku ulogu. To može biti zanimljiva pletena torba, odličan ručnik, šareni suncobran, tegle za cvijeće u raznim bojama... Izbor nikad nije bio veći, na vama je da to uklopite u svoj prostor.

Je li netko rekao party?

Foto: H&M Home

I za kraj, kakavo bi to bilo ljeto bez ugodnih večera ili partyja na otvorenom. Sve što vam treba zanimljivi su detalji za stol, možda, za dozu glamura, kolica za posluživanje pića i malo romantične atmosfere koju je najlakše postići postavljanjem lampica i/ili svijeća!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije