LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Zavirite u trenutno najtraženiju kuću u Zagrebu - secesijsku vilu u Jurjevskoj

Vila koju su projektirali cijenjeni arhitekti Benedikt i Baranay odmah po nastanku je postala reprezentativna i uvrštena u časopise u stručnoj literaturi zajedno sa velikom vilom Feller. Vila se nalazi na početku Jurjevske ulice odmah u neposrednoj blizini parka
06. listopada 2020. u 09:32 0 komentara 14503 prikaza

Nakon što nas je zadesila pandemija koronavirusa i nakon što je prije više od šest mjeseci Zagreb pogodio potres, životne navike su se promijenile, a jedna od promjena svakako je veća potražnja za kućama. Takve nekretnine u centru Zagreba rijetko se mogu naći, a kad su na tržištu brzo se prodaju po visokom cijenama. Jedna od najljepših zagrebačkih ulica svakako je Jurjevska koja nudi genijaln spoj blizine samog središta grada, privatnosti i zelenila.

 | Autor :

Osim toga, ta je ulica rezervirana za stare gradske vile, a upravo se jedna takva našla na tržištu. Kako je riječ o jako posebnoj kući, i prodaja je posebna. Naime, otvorene aukcijske prodaje kuća se organiziraju kada se na tržištu pojavi kuća posebnih karakteristika bilo da se radi o ekskluzivnom dizajnu, eksterijeru, interijeru, gabaritima ili lokaciji. Svakako kada govorimo o posebnoj ponudi i nekretnini koja je posebna na tržištu te zbog veće potražnje dobiva i veću pažnju.

 | Autor :
- Iz svih navedenih razloga odlučili smo organizirali otvoreni pregled te naknadnu aukciju po principu davanja veće ponude za secesijsku vilu u Jurjevskoj ulici, izgrađenu po nalogu poznate farmaceutske obitelji Feller - objašnjavju iz agencije Laure Nekretnine.

 | Autor :

Vila koju su projektirali cijenjeni arhitekti Benedikt i Baranay odmah po nastanku je postala reprezentativna i uvrštena u časopise u stručnoj literaturi zajedno sa velikom vilom Feller. Vila se nalazi na početku Jurjevske ulice odmah u neposrednoj blizini parka.
Sastoji se od tri etaže koje se prostiru na 20m2, 120m2 i 110m2 te podruma od 60m2 i tavana 40m2 na površini
parcele od 310 m2.

 | Autor :
Kuća je pod zaštitom kulturne baštine te je izvana potrebno održati postojeći izgled koji se može restaurirati modernim materijalima dok se unutrašnjost može organizirati prema potrebi vlasnika.

 | Autor :
U zaleđu kuće se nalazi park zaštićen hortikulturnom baštinom koji se spušta do Dubravkinog puta. Škola, vrtić i tramvajska stanica se nalaze u neposrednoj blizini dok se do centra grada dolazi za desetak minuta pješice.
Početak otvorenog pregleda kuće je u subotu 10. listopada u 17 sati.

kupaonica kada ISKORISTITE PROSTOR 10 sjajnih ideja za više mjesta za odlaganje u kupaonici Pampas trava Trend sezone isfurajte u svom domu za samo 20 kuna mali dom Život u 25 kvadrata - mlada fotografkinja uredila je stan po svom guštu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.