u gostima kod...

Zavirite u kuću u mediteranskom stilu koja je prava hedonistička oaza

Foto: Zara Home
1/8
12.04.2021.
u 07:12

Vlasnici nisu znali kakvu kuću žele, ali čim su vidjeli ovu kamenu ljepoticu znali su da je to kuća njihovih snova!

Edita Vilkeviciute pustila je ekipu iz Zara Home-a u svoj dom na Ibizi, kuću u mediteranskom stilu, za potrebe predstavljanja nove kolekcije nazvane Summer Bliss. Ona i suprug ovu su kuću kupili nakon duge potrage, jer, kako sama kaže, nisu znali što točno traže i žele.

Foto: Zara Home

- Čim smo ušli kroz vrata ovog raja, osjetili smo trnce po cijelom tijelu. Nismo niti vidjeli kuću, a već smo znali da smo pronašli pravo mjesto! Ima jako dobru energiju - kaže Edita, inače slavna manekenka.

Foto: Zara Home

U ovoj kući, a riječ je o prizemnici u klasičnom mediteranskom stilu, s kamenom kao bazom, bračni par provodi ljetne dane, a savršen dan, kaže Edita izgleda otprilike ovako:

Foto: Zara Home

- Dan volim započeti šetnjom po cijeloj kući. Jutra su mi omiljena. To je kao meditacija. Zatim doručak ispod najljepšeg starog stabla smokve pored kuhinje, a ostatak dana opuštanje na bazenu!

Foto: Zara Home

Prije zalaska volim pročitati knjigu u sjeni borova, ponekad tamo i zaspim .Na kraju prekrasna večera na trijemu uz malo glazbe... I to je savršen ljetni dan!

Foto: Zara Home

Kako usklađujete starinski izgled kuće sa svojim osobnim ukusom?

Foto: Zara Home

Smatram da svako mjesto treba poštivati zbog njegove prošlosti. Ne želim mijenjati kuću jer je sama po sebi već savršena.Naravno, u kuću možete unijeti svoj ukus. Kombinacija baštine i osobnog ukusa čine mjesto čarobnim i posebnim - objašnjava ponosna vlasnica.

Foto: Zara Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije