idealan odmor

Zavirite u jednu od najljepših kuća u Gorskom kotaru: Moderna verzija drvene kolibe

Foto: Oliver Kurti
1/16
21.05.2023.
u 07:00

Staklene stijene, uz prekrasan pogled, nude uno svjetlosti. Dnevni boravak krase prelijepi kamin i udobne kožne garniture

Posljednjih godina Gorski kotar postao je prava poslastica za kvalitetan odmor, a među mnogobrojnim prekrasnim odredištima, Fužine su zasigurno najbolje mjesto za odmor u planinama. Fužine nude puno zanimljivog sadržaja, a špilja Vrelo je jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj. Snimao se u blizini i popularni film Winnetou pa tako nikako ne smijete zaobići ovaj dašak Divljeg Zapada, koji je danas genijalni gradić za brojne posjetitelje.

Foto: Oliver Kurti

Fužine i Gorski kotar sinonim su za pravi odmor, a razlog tome su i brojne šarmantne planinske kućice koje vas svojim sadržajima ostavljaju bez teksta, a upravo jedna takva nalazi se u ovoj zelenoj oazi Lijepe Naše. Riječ je Villi Fužine.Zavirite u unutrašnjost ove krasotice, raskošne drvene kuće koja se nalazi nadomak centra prekrasnih Fužina. Luksuzne kuće sve su traženije među domaćim i stranim gostima, no isti ti gosti imaju itekako velike zahtjeve pa tako luksuz uistinu mora biti luksuz.

Foto: Oliver Kurti

Nije važno je li kuća velika ili mala, ali mora imati ono nešto… Baš kao ova kuća koja se smjestila na brijegu poviše fužinskog jezera s kojega se pruža pogled koji oduzima dah. Usudili bismo se reći kako je već i pogled dovoljan da bismo ušli u nju, no šarm koji ova kuća ima – tek slijedi.

Foto: Oliver Kurti

Staklene stijene, uz prekrasan pogled, nude vam puno svjetlosti, zbog koje će vaš boravak u Villi Fužine biti okupan suncem. Dnevni boravak krase prelijepi kamin i udobne kožne garniture. Sve to donijet će vam osjećaj topline i doprinijeti kvalitetnom i opuštenom odmoru.

Foto: Oliver Kurti

Svatko tko je imao prilike ući u ovu gorsku ljepoticu, kazao je kako je riječ o najljepšoj planinskoj kući. Rekli bismo da je ova ljepotica baš poput onih kakve gledamo u filmovima i sanjamo da se nađemo u njoj s nekim dragim ljudima. Fužinska ljepotica ima čak tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dok je kuhinja s blagovaonicom vrlo prostrana. Interijer je toliko fantastičan da nudi čak i saunu s pogledom na jezero Bajer.

Foto: Oliver Kurti

Okućnica također nudi sadržaje za savršen odmor. Tako će djeca posebno uživati u svom boravku u Villi Fužine igrajući se u kućici na drvetu i spuštajući se niz tobogan, a svi željni sportskih izazova mogu se okušati u stolnom tenisu. I sve to s pogledom na predivno jezero Bajer.

Foto: Oliver Kurti

Ako ste roštilj majstor, čeka vas moderan roštilj, ali i hidromasažna kada u koju ćete zasigurno uskočiti tijekom boravka u ovoj planinskoj kući koja je idealna za uživanje i ljeti i zimi.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:48 21.05.2023.

Je li skuhao netko u toj kući lonac zelja ili fažola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije