samo sutra

Zagrebački stan s najljepšim pogledom u gradu glavna je zvijezda novog Livinga

30.09.2022.
u 06:00

Kako je jesen u punom zamahu, u editorijalu se stilistica Ankica Juričević ovog puta pozabavila sezonskim dekoracijama koje domu daju, uz minimalna ulaganja, ugodnu i toplu atmosferu

Ove subote, prve u listopadu, uz Večernji list čeka vas novi broj magazina Living. A kako je riječ o prvom jesenskom broju posvetili smo se trendovima koji će obilježiti hladnu sezonu, pobrojali komade za dom u koje se isplati uložiti, pozabavili se, do u detalje, radovima u vrtu koje ne biste smijeli odgađati te pripremili dvije poslastice – dva genijalna stana koji će vam razvedriti subotnje jutro. Prvi stan, koji je ujedno i „lice s naslovnice“ uredila je dizajnerica Josipa Dumančić. Stan se nalazi u užem centru Zagreba i prije „ušminkavanja“ je dizajnerica odradila opsežnu adaptaciju. Da je riječ o ozbiljnom poslu možda najbolje svjedoči činjenica da su svi stanovi ojačani ubrizgavanjem betona.

Puno truda i vremena uloženo je u uređenje ovog stana, a svaki segment uređenja bio je izazovan tako da sam na kraju, kad se podvuče crta, i više nego zadovoljna napravljenim – među ostalim kaže dizanerica.

Drugi stan u koji ćete imati prilike zaviriti priča jednu jako posebnu priču. Riječ je o domu koji su vlasnici tražili punih deset godina ne pristajući na kompromise dok nisu našli baš ono što žele – stan na dvije etaže s pogledom koji, doslovno, obara s nogu. Stan je, kako je to dobro napisala naša Ana Banchi prava definicija penthouse – nalazi se na zadnjem katu, prostire na dvije etaže, a s terse gleda na zagrebačke krovove i katedralu.

Kako je jesen u punom zamahu, u editorijalu se stilistica Ankica Juričević ovog puta pozabavila sezonskim dekoracijama koje domu daju, uz minimalna ulaganja, ugodnu i toplu atmosferu.

Listopad je mjesec u kojem u vrtu ima jako puno posla, mahom jer riječ o pripremi za novu sezonu, a mi vam otkrivamo što sada posaditi kako biste u proljeće uživali u prvim plodovima, ali i ranom proljetnom cvijeću. Najbolje od svega, sve ove radove odraditi možete i u teglicama na balkonu!

Foto: Robert Demo

Naravno, to nije sve, tu su i brojni noviteti iz domaćih trgovina, inspiracija za uređenje doma, i vijesti iz svijeta arhitekture i dizajna. Da vam sad ne otkrijemo baš sve, zakazujemo vam spoj u subotnje jutro, vi osigurajte kavu, ami garantiramo dobro štivo koje na jeensko sivilo djeluje bolje od antidepresiva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije