LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Za poseban blagdanski ugođaj treba vam kamin, ili samo konzola...

Pravi kamin mogao bi dodati lijep sjaj sobi, ali postoji mnogo razloga zbog kojih je to mnogima nepraktično. Možda nemate dimovod, a njegovo instaliranje može biti problematično ili skupo? U tim okolnostima imamo nevjerojatnu ideju o kaminu...
17. prosinca 2021. u 10:00 0 komentara 769 prikaza
Foto: H&M Home

Toplinu doma najlakše je postići - kaminom. Naravno, to ne znači da ako imate stan ili kuću bez kamina ne možete uživati u tom dodatku koji domu daje dozu glamura.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Električni i plinski kamini danas se lako ugrađuju, potrošnja energije nije im enormna i izgledaju vrlo efekrno u prostoru. Ako pak niste spremni za takav zahvat, možete investirati samo u konzolu koja vjerno imitira kamin te na taj način postići željenu atmosferu u svom domu.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Konzole od drveta u domaćim trgovinama kreću se od 800 do dvije tisuće kuna, dok se kamine može pronaći već od 1700 kuna. |U svakom slučaju, posebno u vrijeme nadolazećih blagdana, kamin je najljepša kulisa za okupljanje obitelji,ali i odmor u sigurnosti svoja četiri zida. O tome kako je magnet za sjajne fotke za društvene mreže čak i ne treba trošiti riječi jer zna se - slika ih govori tisuću. Da rezimiramo - ako ove zme planirete investirati u uređenje doma, posebice dnevnog boravka, stvar s kojom nikako ne možete pogriješiti svakako je kamin, ili čak i samo konzola.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Pravi kamin mogao bi dodati lijep sjaj sobi, ali postoji mnogo razloga zbog kojih je to mnogima nepraktično. Možda nemate dimovod, a njegovo instaliranje može biti problematično ili skupo? U tim okolnostima imamo nevjerojatnu ideju o kaminu. Skupine lampica postavljene ispod i oko konzole koja "glumi" kamin mogu dati osjećaj vatrice, bez rizika i nereda.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

ukrašavanje doma Najposebniji ukrasi sezone - kuglice koje će se prenositi s koljena na koljeno amarilis zimska ljepotica Sad je vrijeme cvatnje amarilisa, evo kako ih potaknuti da budu još raskošniji! ukradi ideju Ukrašavate dom u zadnji čas? Imamo super ideje koje je lako provesti u djelo!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.