najefektnija dekoracija

Za poseban blagdanski ugođaj treba vam kamin, ili samo konzola...

H&M Home
17.12.2021.
u 10:00

Pravi kamin mogao bi dodati lijep sjaj sobi, ali postoji mnogo razloga zbog kojih je to mnogima nepraktično. Možda nemate dimovod, a njegovo instaliranje može biti problematično ili skupo? U tim okolnostima imamo nevjerojatnu ideju o kaminu...

Toplinu doma najlakše je postići - kaminom. Naravno, to ne znači da ako imate stan ili kuću bez kamina ne možete uživati u tom dodatku koji domu daje dozu glamura.

Foto: H&M Home

Električni i plinski kamini danas se lako ugrađuju, potrošnja energije nije im enormna i izgledaju vrlo efekrno u prostoru. Ako pak niste spremni za takav zahvat, možete investirati samo u konzolu koja vjerno imitira kamin te na taj način postići željenu atmosferu u svom domu.

Foto: H&M Home

Konzole od drveta u domaćim trgovinama kreću se od 800 do dvije tisuće kuna, dok se kamine može pronaći već od 1700 kuna. |U svakom slučaju, posebno u vrijeme nadolazećih blagdana, kamin je najljepša kulisa za okupljanje obitelji,ali i odmor u sigurnosti svoja četiri zida. O tome kako je magnet za sjajne fotke za društvene mreže čak i ne treba trošiti riječi jer zna se - slika ih govori tisuću. Da rezimiramo - ako ove zme planirete investirati u uređenje doma, posebice dnevnog boravka, stvar s kojom nikako ne možete pogriješiti svakako je kamin, ili čak i samo konzola.

Foto: H&M Home

Pravi kamin mogao bi dodati lijep sjaj sobi, ali postoji mnogo razloga zbog kojih je to mnogima nepraktično. Možda nemate dimovod, a njegovo instaliranje može biti problematično ili skupo? U tim okolnostima imamo nevjerojatnu ideju o kaminu. Skupine lampica postavljene ispod i oko konzole koja "glumi" kamin mogu dati osjećaj vatrice, bez rizika i nereda.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije