ukrašavanje doma

Najposebniji ukrasi sezone - kuglice koje će se prenositi s koljena na koljeno

Pepco
16.12.2021.
u 12:42

Tragate li i ove godine za ukrasima koji će upotpuniti vašu kolekciju i koji će se prenositi s koljena na koljeno. Tu ima skupocjenih dizajerskih kuglica, ali pravih bisera, koji zaslužuju mjesto na drvcu i u godinama koje dolaze, može se naći i po iznimno povoljnim cijenama

Ako Božić i ukrašavanje doma doživljavate kao obiteljski ritual i tradiciju vjerojatno imate zapanjujuću zbirku ukrasa koji su u obitelji i generacijama. Božićna drvca takvog stila možda su šarena, ali su posebna jer iza njih stoji priča.

Foto: Westelm

Tragate li i ove godine za ukrasima koji će upotpuniti vašu kolekciju i koji će se prenositi s koljena na koljeno. Tu ima skupocjenih dizajerskih kuglica, ali pravih bisera, koji zaslužuju mjesto na drvcu i u godinama koje dolaze, može se naći i po iznimno povoljnim cijenama.

Foto: PEPCO

Kuglice koje zaslužuju postati "kolekcionarski" primjerak trebaju biti posebne, vama drage, a ne nužno skupe. Ovogodišnje blagdanske kolekcije imaju raskošnih primjeraka koji će se izvrsno uklopiti u već postojeću obiteljsku zbirku ukrasa, a mi smo izdovojili one koje će se uklopiti u svaki stil uređenja i koje će izgledati sjajno i nakon što prođu desteljeća.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Jedino o čemu trebate voditi računa je skladištenje. Nakon što skinete ukrase, pažljivo ih pohranite, svaku kuglicu zasebno i pazite da su na suhom mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije