LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Vrijeme za jesensko ušuškavanje - ovaj stan odličan je primjer sjajne atmosfere

Dekice, mekani jastuci, raskošan tepih, mirsne svijeće koje imaju dvojaku ulogu - onu svjetlosnu i onu mirisnu, zagasite boje koje sugeriraju da je vani zahladilo...Ma, riječ je o pravom stilskom bombonu
24. rujna 2021. u 07:15 0 komentara 1001 prikaza
Foto: H&M Home

Dani su sve kraći, jutra sve hladnija, a izlazak iz kuće bez jakne postao je nezamisliv. Ako još niste, vrijeme je da u dom unesete jesensku atmosferu koja zanači samo jedno - ugodnu atmosferu. To je najlakše napraviti slojevitim slaganjem, kombiniranjem materijala, tekstura i boja koje su tamnije, ali bogatije čime se postiže doza dramatike u prostoru.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Ogledni stan koji je kao dio svoje nove kolekcije predstavio brend H&M Home zapravo je idealan primjer jesesnkog ušuškavanja u domu. Dekice, mekani jastuci, raskošan tepih, mirsne svijeće koje imaju dvojaku ulogu - onu svjetlosnu i onu mirisnu, zagasite boje koje sugeriraju da je vani zahladilo...Ma, riječ je o pravom stilskom bombonu, a najbolje od svega cijene su povoljne, kreću već od 30-ak kuna.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

U kuhinji je također vrijeme za tamnije nijanse. Naravno, to ne znači da morate mijenjati kuhinju nego da je poželjno dodati tamne tonove putem posuđa, bilo onog za kuhanje bilo onog za posluživanje. Ne zaboravite na prirodne dekoracije kojima ova doba obiluje, one će biti najljepši ukras, posebno u raskošnim vazama koje su jedan od imperativa ove sezone.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Mala škola uređenja Drvo nije rezervirano samo za pod - postavljeno na zid čini pravu razliku sobno bilje lake za uzgoj Sedam sobnih biljaka koje je nemoguće uništiti, a sjajan su dekorativni element u domu eko čišćenje čist dom Nikad nećete pogoditi koje je najprljavije mjesto u kupaonici!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.