hit mjesto

Vrata je danas otvorio jedan od najljepših restorana koje smo vidjeli. I još je na Jarunu

Foto: Filip Popović
1/16
28.05.2020.
u 11:20

Restoran nudi izvrsne pizze Romane koje predstavljaju deset poglavlja gastro putovanja

Unatoč krizi s koronavisrusom, gastro scena ne miruje. Danas je tako otvoren restoran Come to mama koja se nalazi u Kuzminečkoj 10 u zapadnom dijelu Zagreba, tik do Jarunskog jezera.

Foto: Filip Popović

Novi restoran modernog je štiha. Sama visina prostora od pet metara daje prostranost u koji su se odlično uklopili razni detalji koji daju toplinu i želju da ovo mjesto posjetimo ponovno. Na 200 m2 restoranskog dijela i barskog dijela može se smjestiti stotinjak gostiju, dok je terasa također podijeljena u dva dijela.

Foto: Filip Popović

Vedre boje koje prevladavaju odmah popravljaju  raspoloženje svakom posjetitelju. Restoran nudi izvrsne pizze Romane koje predstavljaju deset poglavlja gastro putovanja. Uz izbor svježih, zdravih salata tu je i plata uz koje ćemo s prijateljima rado provoditi vrijeme. Veseli bar namijenjen je uživanju u vrhunskom izboru brojnih pića te ritualnom ispijanju kave u ugodnoj atmosferi.

Foto: Filip Popović

Samim prostorom dominiraju drvo, metal i razne tkanine na stolicama i klupama. Svaki je detalj pomno biran i priča neku svoju priču. Razni lusteri koji dominiraju dijelom prostora, svaki na svoj način odaju poseban dojam i raznolikost. Dominantna slova MAMA u restoranu, prostoru daju toplinu i skreću pogled na prostor pripreme jela kojim dominira posebna peć iz koje izlazi hrskava pizza Romana i okusi koji nećemo lako zaboraviti.

Foto: Filip Popović

Novootvorena oaza Come to Mama predstavlja unikatno mjesto koje posebnost i jedinstvenost gradske ponude podiže na jednu novu razinu, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za obiteljska, prijateljska i poslovna druženja u ove proljetne dane.

Foto: Filip Popović

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pale007
23:03 28.05.2020.

"Come to mama" Naziv prije prikladan za neki pornić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije