LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Vrata je danas otvorio jedan od najljepših restorana koje smo vidjeli. I još je na Jarunu

Restoran nudi izvrsne pizze Romane koje predstavljaju deset poglavlja gastro putovanja
28. svibnja 2020. u 11:20 1 komentara 35647 prikaza
Foto: Filip Popović
Pogledajte galeriju 1/16

Unatoč krizi s koronavisrusom, gastro scena ne miruje. Danas je tako otvoren restoran Come to mama koja se nalazi u Kuzminečkoj 10 u zapadnom dijelu Zagreba, tik do Jarunskog jezera.

 | Autor : Filip Popović Foto: Filip Popović

Novi restoran modernog je štiha. Sama visina prostora od pet metara daje prostranost u koji su se odlično uklopili razni detalji koji daju toplinu i želju da ovo mjesto posjetimo ponovno. Na 200 m2 restoranskog dijela i barskog dijela može se smjestiti stotinjak gostiju, dok je terasa također podijeljena u dva dijela.

 | Autor : Filip Popović Foto: Filip Popović

Vedre boje koje prevladavaju odmah popravljaju  raspoloženje svakom posjetitelju. Restoran nudi izvrsne pizze Romane koje predstavljaju deset poglavlja gastro putovanja. Uz izbor svježih, zdravih salata tu je i plata uz koje ćemo s prijateljima rado provoditi vrijeme. Veseli bar namijenjen je uživanju u vrhunskom izboru brojnih pića te ritualnom ispijanju kave u ugodnoj atmosferi.

 | Autor : Filip Popović Foto: Filip Popović

Samim prostorom dominiraju drvo, metal i razne tkanine na stolicama i klupama. Svaki je detalj pomno biran i priča neku svoju priču. Razni lusteri koji dominiraju dijelom prostora, svaki na svoj način odaju poseban dojam i raznolikost. Dominantna slova MAMA u restoranu, prostoru daju toplinu i skreću pogled na prostor pripreme jela kojim dominira posebna peć iz koje izlazi hrskava pizza Romana i okusi koji nećemo lako zaboraviti.

 | Autor : Filip Popović Foto: Filip Popović

Novootvorena oaza Come to Mama predstavlja unikatno mjesto koje posebnost i jedinstvenost gradske ponude podiže na jednu novu razinu, a Zagreb čini bogatijim za destinaciju idealnu za obiteljska, prijateljska i poslovna druženja u ove proljetne dane.

 | Autor : Filip Popović Foto: Filip Popović

tabure tako jednostavno Trendu u interijeru - tabure - jeftin i brz način za makeover doma vrt Vrijeme za sadnju Idealno je vrijeme za sadnju salata, rajčica i paprika, tikvica, uz naše savjete sve će vam uspjeti! stan Svijet interijera U ovom zagrebačkom stanu malo toga je promijenjeno, a razlika je - ogromna!

 

  • pale007:

    "Come to mama" Naziv prije prikladan za neki pornić...