makeover doma

Vlasnici su imali samo jedan dan za uređenje doma, mora se priznati da su uspjeli!

IKEA
10.02.2022.
u 07:19

Posebna priča je dnevni boravak u kojem dominiraju sivi tonovi na namještaju i neobična, zlatno-narančasta boja na zidu

Urediti stan od nule, sa skromnim budžetom pravi je izazov, a posebno ako ste, uz sve navedeno, i u utrci s vremenom. Ovaj stan odličan je primjer kako se, uz dobru organizaciju i viziju sve može izvesti, a rezultat na kraju bude - fantastičan.

Foto: IKEA

Mladom paru u ovoj misiji pomogao je tim dizajnera iz Ikee koji su u jednom danu sve zamišljeno proveli u djelo. Kuhinja je mala, ali iznimno funkcionalna, i najbolje od svega, lako ju je složiti, a zahvaljujući boji, i održavati.

Foto: IKEA

Isti, tamni tonovi nastavljaju se u cijelom stanu, prije svega u blagovaonici koji je ujedno, zahvaljujući prostranim komodama, prostor za skladištenje i roditeljskoj spavaćoj sobi. Tamni tonovi idu od crne, preko plave do tamnosmeđe, a svijetliji zidovi i razigrana dječja soba tu su kao protuteža.

Foto: IKEA

Posebna priča je dnevni boravak u kojem dominiraju sivi tonovi na namještaju i neobična, zlatno-narančasta boja na zidu.

Foto: IKEA

Kupaonica je male kvadrature pa je bilo potrebno dobro promisliti o rješenju. Odluka je pala na tauš umjesto kade jer je praktičniji, lakši za održavanje i zauzima znatno manje prostora.

Foto: IKEA

Detalji poput zavjesa, dekoracija i lampi daju poseban šarm ovom preslatkom stančiću.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije