Prima

Visokokvalitetni madraci s domaćim potpisom prodaju se 40 posto jeftinije

11.11.2019.
u 06:13

Prima grupa, domaći proizvođač namještaja, otvorila novu tvornicu madraca vrijednu više od 3 milijuna eura u Garešničkom Brestovcu

Barem jednom u životu morala vam je kroz glavu proći misao "kako se zapravo rade madraci", a pratila ju je, bez sumnje ona "pa od čega se sve te memorijske pjene proizvode i gdje?". Zapravo, ovo zahtjeva malu korekciju, to vam je sigurno prošlo kroz glavu ako ste na potragu za savršenim madracem potrošili puno vremena. Jer svi oni koji imaju razno-razne zdravstvene probleme znaju da je odabir dobrog madraca ozbiljan posao. Naime, stručnjaci kažu da dobar madrac ne može popraviti zdravstveno stanje, ali loš ga može pokvariti, a budući da znamo da na madracu provodimo trećinu života, dobra informacija zaista je zlata vrijedna.

Nastavno na rečeno, jako veseli činjenica da je Prima grupa, domaći proizvođač namještaja, otvorila novu tvornicu madraca vrijednu više od 3 milijuna eura u Garešničkom Brestovcu.

- Ovaj pogon zasigurno je jedan od najmodernijih pogona za proizvodnju madraca i nadmadraca te tapeciranih i box spring kreveta u Europi. Ulaganje u ovakav moderni pogon posljedica je našeg vlastitog razvoja programa za spavanje. U tom ćemo pogonu proizvoditi visokokvalitetne madrace i nadmadrace u koje su ugrađene vrhunske sirovine od lateksa, kokosa, svih profila džepićastih jezgri te posebno kvalitetne hladno lijevane i poliuretanske pjene uz navlake od pažljivo odabranih materijala, poručio je direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Tvornica ima kapacitet proizvodnje od oko 150.000 madraca i kreveta godišnje, a sve proizvedeno bit će dostupno u Prima salonima. Osim proizvodnje i maloprodaje, Prima ima i vlastiti dizajnerski tim koji je zaslužan za osmišljavanje novih proizvoda, u skladu s potrebama kupca i trendovima na tržištu.

- Bez tehnologije nema produktivnosti i kvalitetnog izrađenog proizvoda, a bez dizajnera nema rješenja koje će oduševiti kupce i pobuditi kod njih želju za kupnjom i korištenjem. Uz madrace u novom se pogonu proizvode i tapecirani te box spring kreveti, koji će osim na domaćem, biti dostupni i na stranim tržištima. Posebnost tog pogona je i to da će svojim tehnološkim rješenjima nuditi mogućnost slaganja kombinacija za spavanje prema personaliziranim zahtjevima kupaca. Sve kako bismo se još više približili svojim kupcima i ispunili njihova očekivanja - poručio je Radić.

Uz madrace, Primin program spavanja obuhvaća i velik izbor nadmadraca, podnica, jastuka, popluna i štep deka. Nova kolekcija madraca dostupna je u svih 58 salona uz promotivnu uštedu od 40% do 24. studenog. Uz vlastitu proizvodnju pločastog i tapeciranog namještaja za opremanje cijelog doma, Prima je razvila i maloprodajnu mrežu od čak 58 salona diljem Hrvatske, a trenutno je u cijeloj grupaciji više od 2000 zaposlenih.

U povodu otvaranja nove tvornice madraca Prima je Caritasovom prihvatilištu za beskućnike u Sesvetskom Kraljevcu donirala podnice i madrace ukupne vrijednosti 76.500 kuna. Donacija je uručena gospodinu Zvonku Ercegu, tajniku Caritasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije