Po mjeri

Stručnjak otkriva kada je nabolje odabrati izradu sofe po mjeri

Instagram/bicker_design
21.10.2019.
u 12:56

Ukoliko sanjate o ljubičastoj sofi od pliša možda je vrijeme da prestanete pregledavati ponude i obratite se proizvođaču namještaja, tvrdi

Josh Densten, australski je vlasnik Bicker Designaa, dizajnerskog studija, a za domino.com navodi kada je pravo vrijeme za kupnju sofe po mjeri.

Pomalo očigledan razlog leži u trenutnoj ponudi u kojoj ne uspijevate pronaći baš onu sofu koja vam se sviđa.

“Ukoliko sanjate o sofi u ljubičastoj boji od pliša, možda je vrijeme da odustanete od pregledavanja ponude i obratite se proizvođaču namještaja”, tvrdi Densten.

Foto: Instagram/bicker_design

Drugi razlog zašto odabrati sofu po mjeri leži u neobičnom obliku prostorije za koju je sofa namijenjena.

Bilo da se radi o prostoriji u obliku trapeza ili zbog nesretnog rasporeda prostora i vrata zbog kojih običan kauč ne stane, ugradbena sofa je rješenje.

Prilikom izrade sofe po mjeri slobodni ste odabrati visinu sofe, debljinu ispune, tekstil te samu širin. Na taj način posjedovat ćete sofu koja će se jednostavno uklopiti u svaki prostor,  tvrdi Densten.

Ako ste u potrazi za sofom koja će biti multifuncionalna, ona po mjeri vaš je izbor.

Tko kaže da sofa mora biti samo sofa? Jednom smo radili sofu koja je s jedne strane bila sofa, a s druge je bila polica za knjige. Osim dodatnog dijela za spremanje, sofa se može iskoristiti i kako bi se prostoru dodala rasvjeta ili pak preklopivi krevet - kaže.

Naposljetku, ukoliko tragate za kvalitetnim namještajem, Densten navodi da takvu potragu završite kod proizvođača namještaja. Sofa po mjeri i u vašem dizajnu učinit će svaki dom vašim.

Foto: Instagram/bicker_design

“Ono što najviše volim kod proizvodnje sofa je to što u konačnici izgleda skupocjeno, a zapravo ne košta ništa više od onog namještaja kojeg ste odabrali u trgovini namještajem”, tvrdi Densten te nastavlja ”kada radimo sofu, radimo bezvremenski namještaj stoga se ne bavimo trendovima. Oni ionako dođu i odu”, zaključuje.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije