LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Velika dnevna zona najjači je adut ovog moderno uređenog doma

Kako je riječ o velikom dnevnom prostoru otvorenog tipa, dizajneri iz BoConcepta odlučili su se na na hrabriji pristup koji kombinira neočekivane boje i vrlo pametno odabrane detalje
06. svibnja 2022. u 13:15 0 komentara 3003 prikaza
Foto: BoConcept

Moderan stan u neutralnim tonovima s jakim akcentima u boji konjaka oduševljava na prvu. Namještaj ravnih linija zahvaljujući materijalima i teksturama daje karakter prostoru, a detalji ga čine profinjenim i sofisticiranim.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Kako je riječ o velikom dnevnom prostoru otvorenog tipa, dizajneri iz BoConcepta odlučili su se na na hrabriji pristup koji kombinira neočekivane boje i vrlo pametno odabrane detalje.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Jako važno je bilo da svaki komad namještaja bude mulifunkcionalan i da ga se, prema potrebi, može premiještati.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Spavaća soba karakteristična je po stropovima koji su viši nego u ostatku stana što je iskorišteno za velike ugradbene ormare koji su, osim za odjeću, iskorišteni i kao mjesto za pohranu brojnih drugih stvari.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Krevet raskošnog uzglavlja zauzima centralnu poziciju, a pažljivo odabrana rasvjeta dodatno komplimentira prostoru.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Kako je riječ o dvoetažnom stanu prostor ispod stepenica iskorišten je za dodatan kutak za predah.

 

u trendu Morsko plavetnilo kao inspiracija za uređenje interijera samo sutra Sutra vas vodimo u genijalan stan: Pogledajte kako je dizajnerica uredila dom hit u interijeru Ako nemate vremena za uzgoj bilja, pravo rješenje su popularne zračne biljke
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.