samo sutra

Sutra vas vodimo u genijalan stan: Pogledajte kako je dizajnerica uredila dom

Slavko Midžor/PIXSELL
06.05.2022.
u 06:15

Sutra vas na kioscima čeka novi broj magazina Living koji je prepun inspirativnih priča za uređenje doma, okućnice, vrta i balkona

Sutra vas na svim kioscima uz Večernji list čeka novi broj magazina Living. U ovom broju čekaju vas brojne nadahnjujuće priče. Nećemo vam sve otkriti, ali da vas pitamo - vidite li na prvu puni potencijal nekog prostora? Možete li, gledajući u poslovni prostor, vidjeti savršeni dom? Ana Banchi, čiju priču vam donosimo, može.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Naime, vodimo vas u njezin čaroban stan koji je nastao prenamijenom poslovnog prostora i danas je pravo obiteljsko gnijezdo. Uostalom, uvjerite se sami!

Drugi stan u koji vas vodimo savršen je spoj tradicionalnih i modernih elemenata, s kuhinjom kao glavnom zvijezdom. Volite li tu kombinaciju naoko nespojivog ovaj stan poslužit će vam kao pravo nadahnuće.

Foto: pixabay

Nadahnjujući su, svakako, veliki vodiči za uzgoj dvaju popularnih cvjetnica - pelargonija i božura koji su najljepši ukras u vrtu ili na balkonu sve do jeseni.

Kad smo već kod balkona i terasa, u editorijalu donosimo više od 100 ideja za uređenje u morskom stilu, vrijedi prepisati. Obišli smo domaće trgovine i "snimili" najljepše komade vrtnog namještaja za najmanje balkone i najveće terase.

Foto: Lesnina

Zavirili smo i u jedan od najljepših zagrebačkih vrtova koji će tijekom ljetnih mjeseci mnogima biti oaza, uvjerite se zašto.

Bili smo u kuhinji zagrebačkog restorana Bota Šare gdje su nam skuhali četiri fantastične sezonske juhe, i, naravno, dali recepte, tako da ih i vi možete isprobati. Ukratko, imamo sve za savršenu subotu!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije