kućne čarolije

Uz ovakvog pomagača ni čišćenje nije više problem!

kupaonica
Hansgrohe
18.05.2020.
u 10:16

Spužvice za čišćenje lako se održavaju, mulitifunkcionalne su, lako prijanjaju na svaku površinu, a najbolje od svega je da izgledaju jako cool

Scrub Daddy britanski je brend specijaliziran za prizvodnju proizvoda za čišćenje doma, a veliki hit postigli su prije nekoliko godina kada su lansirali svoje originalne spužvice za čišćenje doma.

Foto: Scrub Daddy & Mrs. Hinch

Ovog proljeća otišli su korak dalje i udružili su svoje snage sa Sophie Hinch koja je kućanica modernog doba, zapravo influencerica, koja svojim savjetima o održavanju doma, pod imenom Mrs. Hinch oduševljava pratitelje diljem svijeta. Suradnja brenda Scrub Daddy i Mrs. Hinch urodila je vrlo zanimljivim proizvodoom - spužvicama za čišćenje doma koje su multifunkcionalne. Mogu se koristiti za pranje posuđa, ali i sudopera i kuhinje, a odlična su pomoć, kaže Mrs. Hinch i u kupaonici.

Foto: Scrub Daddy & Mrs. Hinch

Najbolja stvar je ta što je spužvice lako održavati, a i i cjenovno su prihvatljive - set od dva pakiranja košta 30-ak kuna. Dodatni bonos je taj što ih lako možete pričvrstiti na bilo koju pozadinu.

Foto: Scrub Daddy & Mrs. Hinch

A da ne bi sve ostalo samo na riječima, Mrs. Hinch otkrila je i jednu od svojih brojnih tajni za održavanje doma čistim. Imate li prljava vrata i štokove i nikako im ne možete vratiti stari sjaj, pokušajte s ovim trikom: Na vlažnu spužvicu nanesite regenerator za kosu. Dobro istrljajte prljave površine. Pustite da stoji par minuta i uklonite prvo vlažnom, a potom suhom krpom. Bit ćete zadivljeni rezultatom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije