Video

Deset trendova za jesen. Evo favorita poznate dizajnerice!

jesen ankica
Foto: Promo
1/8
03.09.2019.
u 09:28

Sve o jesenskim trendovima, njih čak 10, možete pročitati u novom broju magazina Living koji izlazi u subotu 7. rujna, a ako ste nestrpljivi, poslušajte što na tu temu kaže naša stilistica i kolumnistica Ankica Juričević...

Kao i u modi, i u uređenju interijera i životnih prostora, svaka sezona nosi izražene trendove koje, naravno, ne treba doslovno slijediti, ali se može poigrati njima i iskoristiti novitete za osvježenje doma. Ove jeseni dom će, ako je vjerovati najavama i kampanjama vodećih kuća za uređenje interijera, izgledati izuzetno toplo, ugodno, ali i nadasve moderno. Sve o jesenskim trendovima, njih čak 10, možete pročitati u novom broju magazina Living koji izlazi u subotu 7. rujna, a ako ste nestrpljivi, poslušajte što na tu temu kaže naša stilistica i kolumnistica Ankica Juričević...

Ove sezone nećete pogriješiti kombinirate li tople materijale poput drveta, vune, umjetnog krzna s onim hladnima, poput metala, prije svega zlata. Naime, upravo takav spoj najzaslužniji je za stvaranje pomalo glamurozne i otmjene atmosfere u prostoru. Nadalje, kada govorimo o bojama, nećete pogriješiti odlučite li nadolazeće tmurne dane razvedriti žutom u svim nijansama.

Foto: freshome.com

Naime, ova boja tipično se vezuje uz ljeto, ali ove godine dizajneri je vide i u hladnim mjesecima kao fokalno središte prostora. Za toplinu prostora pobrinut će se i detalji od mekanog umjetnog krzna koje može funkcionirati u više varijanti – od tepiha preko prekrivača sve do instalacije na zidu.

Foto: Promo

Tu su i objekti, bilo namještaj bilo detalji za dom, koji podsjećaju na skulpture i koji su ove jeseni “velika stvar”. Od drugih boja, želite li biti u trendu, ove sezone poželjne su sve nude nijanse, od palete nježnosmeđih tonova sve do rozih. No, roza ove jeseni ima još jednu ulogu. Vibrantna Pink boja posebna je kategorija i odnosi se na sve nijanse ružičaste koja se kombinira s neočekivanim tonovima, primjerice jarkocrvenom. Po svemu viđenom, pred nama je uzbudljiva jesen u interijeru, svakako će biti zabavno poigrati se navedenim trendovima i pokušajima ukomponiravanja u dom.

Foto: freshome.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije