čuda tehnologije

Ugradbenim hladnjacima je odzvonilo, stižu pametni, samostojeći ljepotani

LG
29.12.2020.
u 13:30

Mogućnost prepoznavanja glasa čini vrijeme provedeno u kuhinji produktivnijim i praktičnijim, a korisnici se više neće morati mučiti i otvarati vrata hladnjaka s rukama punim namirnica kad jednostavno mogu reći „open the refrigerator door“

Iako većina nas i dalje ima osjećaj da nam je život na pauzi, svijet tehnologije ide dalje. Već u siječnju  (od 11. siječnja) čeka nas najveći sajam inovacija i elektonike CES, koji će se ove godine odigrati u virtualnom izdanju. Jedan o trendova koji će tamo biti predstavljen, a koji se već polako ušuljao u mnoge domove, pametni su samostojeći hladnjaci.

Foto: LG

Čini se da je dominaciji ugradbenih  - odzvonilo. Jedan od izlagača bit će i LG koji će predstaviti nove hladnjake InstaView® Door-in-Door® koji se mogu pohvaliti nadograđenim značajkama i dizajnerskim inovacijama kako bi ponudili još više praktičnosti korisnicima. Hladnjaci imaju veću staklenu ploču za svoj sustav InstaView Door-in-Door, dok je tehnologija UVnano™ ugrađena u dispenzer za vodu zbog poboljšanja higijene, a prepoznavanje glasa InstaView podiže udobnost u kuhinji na potpuno novu razinu.

Foto: LG

Hladnjak za 2021. godinu ima zatamnjenu staklenu ploču, a novi dizajn nadopunjuje ravni dizajn od nehrđajućeg čelika i elegantna estetika. S obzirom da je prozor InstaView za 23 posto veći od prethodnih modela, korisnici mogu bolje nego prije vidjeti što se nalazi u unutrašnjosti hladnjaka.

Foto: LG

Mogućnost prepoznavanja glasa čini vrijeme provedeno u kuhinji produktivnijim i praktičnijim, a korisnici se više neće morati mučiti i otvarati vrata hladnjaka s rukama punim namirnica kad jednostavno mogu reći „open the refrigerator door“. LG-eva interaktivna glasovna tehnologija također omogućava praćenje korisnikovog dnevnog rasporeda ili provjeru statusa uređaja za led i dispenzera za vodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije