kolaboracija

Oduvijek ste željeli nešto s potpisom McQueena? Sad možete imati i tepih!

The Rug Company
28.12.2020.
u 12:32

uradnja koja je nadavno zaživjela, između tvornice tepiha The Rug Company, poznate po ručno rađenim tepisima, i modne kuće Alexander McQueen pak je pravo osvježenje i prava poslastica za ljubitelje mode i uređenja interijera

Godina na izmaku natjerala nas je sve na puno više vremena u domu. A značilo je to i puno više promišljanja o uređenju životnog prostora, kupnji novih komada namještaja i brojnih detalja.

Foto: The Rug Company

Tu povećanu potrošnju vezanu uz uređenje i opremanje doma prepoznali su i brojni dizajneri koji se dosad nisu bavili opremanjem doma, a oni koji imaju Home sekcije dodatno su ih osnažili dodavanjem nvih kolekcija. Suradnja koja je nadavno zaživjela, između tvornice tepiha The Rug Company, poznate po ručno rađenim tepisima, i modne kuće Alexander McQueen pak je pravo osvježenje i prava poslastica za ljubitelje mode i uređenja interijera.

Foto: The Rug Company

Kolekcija se sastoji od nekoliko tepiha i nekoliko ukrasnih jastuka, a zajedničko svima je da ih karakteriziraju moćni uzorci, jarke boje i preooznatljivost.

Foto: The Rug Company

Za izradu su korišteni najkvalitetniji materijali, a kao što smo već rekli, riječ je o ručno rađenim proizovdima. Tepihe je moguće birati u nekoliko dimenzija, a moguće je na službenoj web stranici pogledati i kako će se tepih uklapati u vaš prostor. Prema dimanzijama se formira cijena.

Foto: The Rug Company

Foto: The Rug Company

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije