LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

A zašto ne biste vrata ormarića zamijenili zavjesom? To je novi hit u kuhinjama i kupaonicama

Korištenje tkanine za pokrivanje neprivlačnih stvari mnoge asocira na bakinu kuću, no umivaonik uokviren zavjesom ima poseban šarm
29. prosinca 2020. u 07:00 1 komentara 12822 prikaza
kuhinja

Godinama, sad već i više od desetljeća, u kuhinjama i kupaonicama prevladavaju bijele fronte u visokom sjaju. No, novi trend koji se pojavio prvo sramežljivo, u kućama izvan gradova, sad preuzima i moderne stanove sugerira malo drukčije uređenje doma.

kuhinja | Autor :

Riječ je o zamjeni dijela vrata ormarića u ovim dvjema prostorijama elegantnim zavjesama za stvaranje opuštenije, ležernije i pomalo retro atmosfere. Korištenje tkanine za pokrivanje neprivlačnih stvari mnoge asocira na bakinu kuću, no umivaonik uokviren zavjesom ima poseban šarm.

mala kuhinja | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock

No, neće sve zavjese za umivaonik i kuhinjske ormariće ostaviti jednak dojam. Želite li biti u trendu birajte zavjese s gingham uzorkom ili pak one od čistog bijelog pamuka, jednostavan je to, i povoljan, način za dodavanje mekoće i šarma interijeru.

kuhinja
1 / 15
Drvena klupica odlična je investicija, a sad je snižena 30 posto, na 599 kuna

Pametne police mogu pokazati vaš najbolji kuhinjski pribor, dok dobro postavljena zavjesa može sakriti ono što ne želite vidjeti - evo sjajne ideje za malu kuhinju.I ne zaboravite, zavjesa s uzorkom u kuhinji ili kupaonici razbit će sterilnost.

kolaboracija Oduvijek ste željeli nešto s potpisom McQueena? Sad možete imati i tepih! hodnik i predsoblje makeover Ovim ultra šik potezima povoljno osvježite dom i dočekajte 2021. sa stilom kauč Novi dizajn Imate mali stan? Ovaj dizajnerski komad sve je što vam treba!

 

  • Vito:

    Zašto ne??? Zato što drvena vrata odbijaju prašinu bolje od platnenih koja skupljaju prašinu bolje od drvenih.