Inspiracija

U novom broju Livinga čekaju vas dva senzacionalna interijera i tajne profesionalnih vrtlara

01.05.2020.
u 06:57

Dakako, ovih dana fokus nam je na život na otvorenom i zato otkrivamo kako možete, u svega nekoliko koraka, organizirati kuhinju na otvorenom te, svakom vrtlaru zlata vrijedne savjete o tome što s čim saditi!

U ovo izazovno vrijeme, kad socijalna distanca znači život i kad je većina nas doma više nego ikad, idealno je vrijeme za uređenje doma, vrta, balkona, terase, dvorišta...

I zato smo mi tu, da vas, kao i svake prve subote u mjesecu nadahnemo, damo vam ideje i savjete i uljepšamo vam dan. U novom broju magazina Living koji vas sutra, ekskluzivno uz Večernji list, čeka na svim kioscima i trgovinama donosimo pregršt ideja za unapređenje životnog prostora, a najbolja stvar je da ne koštaju puno.

Kreativcima koji žive od evenata ovo je vrijeme vrlo teško, ali najbolji dokaz za to da ne gube nadu i elan je kretivni duo Lulu Art koji svojim cvjetnim kreacijama svakodnevno, zasad preko društvenih mreža uljepšavaju svima nama svakodnevicu. Sve o njima i njihovom radu možete pročitati u Livingu.

Zavirit ćete i u dva genijalna doma, jedan s potpisom arhitekta Paula Valčića koji njeguje posebu estetiku uređenja interijera, i jedan zagrebačkog arhitektonskog studija Interijer.in koji je uređen s iznimno skromnim budžetom. Kad ga vidite nećete moći vjerovati.

Donosimo i priču kako u osam koraka možete učiniti svoj dom još ljepšim i više od 100 ideja za uređenje stola koje potpisuje dizajnerica Ankica Juričević koja je sve odradila i snimila sama!

Dakako, ovih dana fokus nam je na život na otvorenom i zato otkrivamo kako možete, u svega nekoliko koraka, organizirati kuhinju na otvorenom te, svakom vrtlaru zlata vrijedne savjete o tome što s čim saditi!

Za kraj, za sve vas koji ste u ovoj karanteni postali chefovi, mali kulinarski izazov - šest recepa  aod sezonskih namirnica s potpisom poznatih chefova!

Da vam sad ne otkrijemo baš sve, pozivamo vas na sutrašnje inspirativno druženje uz magazin Living!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije