2020

Top trendove u dekoriranju doma postavio je Pinterest

shutterstock
19.12.2019.
u 15:00

Vidljiv je španjolski, japanski i francuski utjecaj, ali i sve istaknutija briga za prirodu

Trendovi u uređenju interijera u 2020. godini možda i nisu nešto što bi svatko odabrao za svoj dom, ali svakako će potaknuti maštu, navodi homeanddecor.com.sg

Sudeći prema Pinterestu, svoje domove u idućoj godini uređivat ćemo imajući na umu prirodu te će tako dominirati vertikalni vrtovi u domovima, ali i mini vrtovi unutar doma uz pomoć kojih ćemo na radnim površinama kuhinje, na dohvat ruke imati svakojake začine. 

Foto: Shutterstock

Još jedan način dekoriranja doma koji poštuje prirodu bit će poželjan u domovima, a to je vintage namještaj. Nov izgled takvim komadima jednostavno je dodati novim slojem boje, ali i novom tkaninom. 

No, ono što svakako neće biti novo, španjolski je utjecaj u dizajniranju doma, a preuzet ćemo ono najljepše iz Španjolske, uzorke. Pinterest tako predviđa da će kupaonskim podovima dominirati vibrantan uzorak španjolskih domova koji će podići svaki minimalistički dizajniran dom. 

Definitivna novost pak, čitava je prostorija za opuštanje, no umjesto klasičnog wellnessa, tu su ulogu preuzela kućna kina i glazbene sobe. No, u nedostatku čitave prostorije, opuštanja neće izostati ni ako jedan kut sobe preuredite za tu svrhu. Dodajte udobne jastuke, prigasite svjetlo i na jedan bijeli zid pustite kadrove omiljenog filma. 

Foto: shutterstock

Sudeći prema Pinterstu, u novoj godini bit ćemo internacionalno inspirirani te ćemo u kupaonice smjestiti japanske kade koje su tradicionalno izrađene od drveta, ali u modernoj verziji obučene su u pločice, nehrđajući čelik i stakleno vapno.

Iz francuske kulture pak, posudit ćemo dekorativne romantične detalje na okvirima zrcala, ali i na tkaninama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije