analiza

Ovih osam detalja otkriva jeste li ovisni o promjenama u domu

Shutterstock
18.11.2020.
u 10:01

Unosite li često u svom dom promjene te vam je poslovnica namještaja najdraže mjesto na svijetu, definitivno ste jedan od ljubitelja interijera

Zbog nekoliko se navika osoba koja uživa u uređenju interijera izdvaja iz mase, a idealhome.co.uk navodi neke karakteristike točno tih pojedinaca. 

Grupirate knjige po boji

Estetika je uvijek važnija u dizajniranju interijera, a knjige grupirane po boji predstavljaju iznimno zadovoljstvo promatraču. No, još jedna karakteristika osoba koje uživaju u dizajnu interijera vrste su knjiga. Naime, navode kako je većina knjiga kod takvih vlasnika upravo ona u uređenju interijera. 

Posebnu pažnju pridajete jastucima

Velike količine jastuka na krevetu ili na kauču za posebnu udobnost, sljedeća su karakteristika ljubitelja dizajna. Najdraži jastuci oni su dekorativni te kao takvi moraju biti i primjereno izloženi. 

Foto: Shutterstock

Koristite velike količine svijeća

Ono što drugi ljudi ne razumiju je da su svijeće, osim što pridonose ugođaju doma, važne i jer u dom unose sezonske mirise. Tako je miris cimeta rezerviran za božićne mjesece, a ruže i ljiljani za one proljetne.

Mobitel vam je pun fotografija interijera 

Galeriju fotografija pravog ljubitelja dizajna čine kvake od vrata, postavljeni stolovi, rasvjetna tijela i druga dekorativna rješenja koja želite ili koja vas inspiriraju. 

Poznajete nijanse boja

Svaki ljubitelj dizajna prepoznaje različite nijanse boja pa makar je razlika među njima minimalna. Naposljetku, znate i da svaka boja drugačije izgleda na danjem svjetlu pa i na onom umjetnom.  

Foto: Shutterstock

Često osvježavate dom

Bilo da mijenjate položaj namještaja ili u potpunosti mijenjate izgled zidova, neprestane promjene dizajna neizbježne su. A ako pritom za svakodnevne objekte pronađete neobične upotrebe, dizajner u vama ne miruje. 

I na odmoru kupujete dekoracije

Znate da su magneti savršena dekoracija za vaš dom koji će vas podsjetiti na odličan put, no kada ste već tamo uvijek možete kupiti još neku dekoraciju za vaš dom. 

Često obilazite trgovine namještajem

Obilazak poslovnica namještajem veseli vas više nego bilo kakav drugi šoping, a uz to se i često pridružite prijateljima kada kupuju namještaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije