Nadahnite se

Napravite make over spavaće sobe pomoću tapeta!

tapete
Foto: Thinkstock
25.02.2017.
u 06:15

Osvježite svoju spavaću sobu - na zid uz uzglavlje kreveta stavite tapete

U spavaćoj sobi provodimo otprilike trećinu dana, stoga dobro je, s vremena na vrijeme, osvježiti je novom posteljinom, drugom bojom dekica ili zavjesama.

A pravo čudo brzog i ne odveć skupog make overa je stavljanje tapete na zid iznad uzglavlja kreveta.

Foto: pixabay

S tim detaljem na zidu prostor će se osvježiti i dobiti sasvim neočekivani estetski doživljaj. Pri izboru boja i uzoraka, valja pripaziti da i tapeta na zidu bude tonski usklađena s ostalim elementima u sobi - primjerice zavjesama ili sagom na podu.

Foto: pixabay

Dizajneri interijera savjetuju da se tapeta stavi samo na jedan zid. Osim na ovaj uz uzglavlje kreveta, može se staviti u nišu ako postoji u sobi ili na zid uz sobnu komodu.

Foto: pixabay

Prije kupnje tapeta napravite točnu izmjeru zida. Konzultirajte se s prodavačima (oni to znaju) oko najboljeg ljepila za određenu vrstu tapete.

Foto: pixabay

>>FOTO Nova mjesto u centru grada - sve za ušminkavanje doma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije