kolekcija za dom

Sve jedno ljepše od drugog, a cijena paprena. Tako to rade u Dioru!

Foto: Dior Maison
1/16
07.05.2020.
u 09:00

Osim đurđice, u novoj kolekciji dizajnerica se oslonila i na djetelinu naglašavajući kako nam svima, u ovim vremenima, "treba doza optimizma i pogled u bolju budućnost"

Pri dizajniranju nove, proljetne kolekcije za dom, pod etiketom Dior Maison, dizajnerica Cordelia de Castellane, inače zadužena i za Diorovu kolekciju za djecu i bebe, nadahnuće je pronašla u, kako kaže, skromnoj, ali istovremeno moćnoj - đurđici. Upravo je ovaj cvijet, poznat po svom opojnom mirisu i cvjetovima u obliku zvona, lajt motiv koji se proteže kroz cijelu kolekciju  - od čaša, preko tanjura pa sve do tekstila.

Foto: Dior Maison

Osim đurđice, u novoj kolekciji dizajnerica se oslonila i na djetelinu naglašavajući kako nam svima, u ovim vremenima, "treba doza optimizma i pogled u bolju budućnost".

Foto: Dior Maison

Od motiva tu se, dakako, kao i u svakoj kolekciji, nalazi nezaobilazni tigar, a dizajnerica, inače sklona nebojama, ovaj put u u kolekciju je "pustila" i ljubičastu, žutu pa čak i crvenu.

Foto: Dior Maison

Detalji su filigranski izrađeni, svo posuđe ručno je rađeno, a totalni hit su čaše i vrčevi koji u sebi imaju "zarobljene" životinje i/ili biljke. Međutim, sve te divote dostupne su ipak samo onima dubljeg džepa jer cijena je paprena. Primjerice za jedan tanjur s ovim prestižnim potpisom platit ćete 900 kuna....

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije