novi broj magazina

Sutra vas čeka novi Living, a u njemu predivna kuća na Hvaru koja skriva divnu ljubavnu priču

Neva Žganec/PIXSELL
01.09.2023.
u 06:00

U ovom broju donosimo pregled svih jesenskih trendova, ideje za uređenje sobe za školarce, veliki vodič kroz radove u vrtu, ideje za brunch kod kuće i dva senzacionalna interijera - kuću na Hvaru i stan u zagrebačkoj novogradnji

Prva subota u rujnu idealna je da se nadahante idejema i trendovima za uređenje doma. A najbolji način za to je magazin Living čije rujansko izdanje vas upravo sutra čeka na svim kisocima uz Večernji list. U ovom broju donosimo pregled svih jesenskih trendova, ideje za uređenje sobe za školarce, veliki vodič kroz radove u vrtu, ideje za brunch kod kuće i dva senzacionalna interijera - kuću na Hvaru i stan u zagrebačkoj novogradnji.

Kuća u koju vas vodimo nalazi se u Starom Gradu na Hvaru i skriva jednu posebnu priču koja traje gotovo pola stoljeća.

Foto: Verko Ignjatović

Naime, ova kuća, koja je od mora udaljena 250 metara i okružena je maslinikom, posebna je zbog toga kako je nastala. Saznajte sve o ovoj ljepotici sutra u tiskanom izdanju.

Foto: Verko Ignjatović

Stan u Zagrebu, u novogradnji na super lokaciji u širem centru grada, odličan je primjer modernog doma koji odiše ugodnom i toplom atmosferom. Stan ima 118 kvadrata, a centralni dio je dnevna zona, točnije dnevni boravak otvorenog tipa koji uključuje i kuhinju i blagovaonicu.

Foto: Neva Žganec/PIXSELL

Upravo smo zakoračili u rujan, u kojem polako nestaju ljetne vrućine i u kojem u vrtu ima puno posla. Došlo je vrijeme berbe, skladištenja i pripreme zimnice, a ovo je mjesec u kojem se siju i sade neke vrste povrća. Što sve raditi saznajte u našem velikom vodiču.

Foto: pixabay

Ako ste već sad u strci, naše ideje za pripremu bruncha po recepturi Boogie Laba doći će vam kao naručene.

Uz sve navedeno tu je još mnoštvo ideja za uređenje doma stoga obavezno sutra nabavite svoj primjerak magazina Living.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije