novi broj magazina

Sutra u magazinu Living ekskluzivno zavirite u stan u centru koji je prošao veliku adaptaciju

06.10.2023.
u 06:00

Za one vješte s rukama imamo najveći vodič jesenske sadnje, s posebnim naglaskom na brzorastuće biljke koje se sad sade, a plodove daju već za tridesetak dana. Imamo i sezonske recepte koje je lako spraviti. Ukratko, imamo sve što vam treba za savršenu jesen!

Još od najmanjih nogu maštala sam o kućici na drvetu u dvorištu. Vjerojatno pod utjecajem američkih filmova i serija u kojima je takva kućica nezaobilazan dio scenografije. Iako nisam nikad imala kućicu kao iz spomenutih uradaka, dogurala sam do platoa na starom orahu na koji su stali stol i stolci.

Možda ne zvuči vau, ali uz to mjesto vežu me neke od najljepših uspomena iz djetinjstva. O kućici na drvetu cijeli život maštala je i Ivona, i nakon desetak godina štednje i planiranja uspjela je u svom naumu. U srcu netaknute prirode, između četiri rijeke napravila je resort u kojem su tri kućice – na drvetu.

Ako tragate za prostorom za punjenje baterija, teško ćete način idealnije mjesto. Već i sam pogled na slike djeluje opuštajuće – uvjerite se sami.

Drugi interijer koji predstavljamo stan je u centru Zagreba koji vlasnicima nije bio prvi izbor zbog neobičnog tlocrta, ali presudila je cijena. Sve su prepustili rukama dizajnerice Bosiljke Antolković koja je ponovno zadivila genijalnim rješenjima.

Za one vješte s rukama imamo najveći vodič jesenske sadnje, s posebnim naglaskom na brzorastuće biljke koje se sad sade, a plodove daju već za tridesetak dana. Imamo i sezonske recepte koje je lako spraviti. Ukratko, pred vama je sve što vam treba za savršenu jesen, a sad možemo zajedno odbrojavati do Božića! Sutra vas novi Liivng čeka na svim kisocima uz Večernji list!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije