novi living

Sutra, ekskluzivno u Livingu, zavirite u najljepšu drvenu kuću u Gorskom kotaru

Igor Šoban/PIXSELL
02.12.2022.
u 06:00

Zvijezda broja, i naslovnice, drvena je kuća u Gorskom kotaru u kojoj je već Božić počeo. Iako je čarobna u svako doba godine, ova kuća najljepša je upravo u blagdansko doba

Sutra je jako poseban dan. Uz Večernji list na kioscima vas čeka novi broj magazina Living. Ali ne bilo koji već prosinački, božićni, najraskošniji i najljepši broj u godini. A da bismo bili na visini zadatka i donijeli vam božićnu čaroliju donosimo priče koje će vas odmah baciti u blagdansko raspoloženje.

Zvijezda broja, i naslovnice, drvena je kuća u Gorskom kotaru u kojoj je već Božić počeo. Iako je čarobna u svako doba godine, ova kuća najljepša je upravo u blagdansko doba, ukrašena božićnim dekoracijama, s bogatim božićnim drvcem, uz vatricu iz kamina dok vani pada snijeg. Teško da možemo zamisliti bolji božićni scenarij.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Drugi interijer u koji vas vodimo također je jako poseban. Riječ je o zagrebačkom stanu koji su vlasnici iz ureda pretvorili u savršen dom za svoju obitelj. Zanimljivo je da su vlasnici sav posao odradili sami.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Ako tragate za inspiracijom za ukrašavanje doma, imamo više od 500 ideja, od prijedloga vodećih svjetskih brendova, preko našeg izbora iz domaćih trgovina do raskošnog editorijala koji je osmislila dizajnerica i stilistica Ankica Juričević.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ako muku mučite s preživljavanjem božićne zvijezde u blagdansko vrijeme dobro proučite naš vodič i trajat će vam do drugog Božića. Ako pak za svoj dom birate rezana božićna drvca, donismo najveći vodič za izbor idelanog ovisno o veličini prostora, grijanju, dekoracijama...

U gastro sekciji imamo pravu poslasticu, recepte zagrebačkog Al Dentea koje je lako provesti u djelo, a koji će biti savršen ukras na blagdanskom stolu.

Nadamo se da ćemo vas razveseliti, u vaš dom unijeti božićni duh i biti vam sjajna inspiracija za savršene blagdane. Čitamo se sutra!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije