po super cijeni

Dizajnerska kolekcija za dom iz koje ćete poželjeti baš sve

H&M Home
01.12.2022.
u 06:00

Ova kolaboracija nadahnuta je skulpturalnim, geometrijskim oblicima koji su i inače prisutni u dizajnu nakita Amélie Riech

Spajajući svoje znanje o modi sa svojim iskustvom u arhitekturi, berlinska dizajnerica Amélie Riech pokrenula je svoju marku skulpturalnog nakita 2008. Otada, uncommon things je dobio pohvale i pažnju zbog svojih neodoljivih komada, pronalazeći obožavatelje diljem svijeta.

Foto: H&M Home

Ovom suradnjom Amélie Riech unosi svoj prepoznatljivi stil u kolekciju interijera: dragocjeni komadi koji podižu vašu sobu, baš kao što komad nakita može podići vaš izgled. Kolekcija koju je dizajnirala za H&M Home dostupna je od danas u web shopu.

Foto: H&M Home

- Jezik ovog dizajna sličan je mojim kolekcijama za uncommon matters: odvažan, elegantan i šaren - kaže dizajnerica te dodaje:

Foto: H&M Home

- Moj omiljeni komad je velika vaza s čvorom u crvenoj boji. Ima vintage vibru, a istovremeno je suvremena što je jedinstven i savršen balans. Odvažna, ali ženstvena, arhitektonska, ali nježna - kaže Amélie Riech.

Foto: H&M Home

Ova kolaboracija nadahnuta je skulpturalnim, geometrijskim oblicima koji su i inače prisutni u dizajnu nakita Amélie Riech. Kolekcija uključuje moćne vaze, mirisne svijeće u elegantnim posudama i elegantne pladnjeve, kutije i stalke za izlaganje vaše kolekcije nakita na povišen način. Cijena se kreće od 25 eura naviše.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije