domaći dizajn

Najbolji mirisi, ali i neka nova iznenađenja – Moel ima sve što vam treba ovoga Božića

01.12.2022.
u 09:01

Veliki novitet ovogodišnje Moel kolekcije svijeća je miris „Nutcracker“, koji krase raskošne note kestena i lješnjaka u kombinaciji s bijelim đumbirom, cimetom i klinčićem, a te arome savršeno nadopunjuje dašak kave i vanilije

Prvi hrvatski luksuzni brend svijeća Moel ponovno donosi svoje poznate autentične i tople božićne mirise, ali uz to ove godine su tu po prvi puta i poklon setovi. Više ne morate lutati po trgovačkim centrima tražeći savršen poklon, nego samo odabrati jedan od ekskluzivnih već složenih paketa u kojima se nalaze kombinacije gotovo svih proizvoda iz Moel asortimana.

- Već tradicionalno u vrijeme adventa predstavljamo božićnu liniju mirisnih svijeća s prirodnim sastavom, a ove godine smo pripremili i luksuzne setove kao savršen poklon bez obzira na to želite li iskazati pažnju svojim najmilijima ili jednostavno počastiti sebe. U blagdansko vrijeme svima je najveći neprijatelj vrijeme, kojega uvijek fali, a traženje poklona je stres sam po sebi, zbog toga smo htjeli doskočiti tom problemu i ponuditi već gotova rješenja nadohvat ruke. Složili smo nekoliko različitih kombinacija tako da svatko može naći onu pravu obzirom na to tko je primatelj poklona - izjavila je vlasnica brenda Moel Mia Antunović, mlada poduzetnica koja je strast prema kuhanju, zabavi i uređenju interijera pretvorila u uspješan poduzetnički pothvat.

Veliki novitet ovogodišnje Moel kolekcije svijeća je miris „Nutcracker“, koji krase raskošne note kestena i lješnjaka u kombinaciji s bijelim đumbirom, cimetom i klinčićem, a te arome savršeno nadopunjuje dašak kave i vanilije.

Osim toga, u božićnoj kolekciji mirisnih kreacija mogu se pronaći još četiri poznata mirisa koji su dostupni i u luksuzno pakiranom setu:

„Christmas Tree“, s osnovnim suptilnim drvenastim notama te notama balzama, cedra, sandalovine i jelove igle nadopunjene citrusnim i cvjetnim notama, predstavlja miris prave božićne jelke. U sličnom tonu je i „Merry and Bright“ koji sadrži mirise bora, jantara i mahovine, u kombinaciji sa svježinom limuna, eukaliptusa i cvjetnim notama jasmina i lavande te neodoljivo podsjeća na čistoću snježnih pahulja. „Christmas Eve“ je miris koji možda najbolje utjelovljuje svečanost blagdanskog razdoblja, donoseći arome korice limune i naranče, pomiješane sa začinima poput cimeta, đumbira, majčine dušice i muškatnog oraščića. Posljednji, ali jednako raskošan miris božićne kolekcije je „Gingerbread Cookie“ koji kombinacijom mirisa meda, vanilije, papra, cimeta i đumbira oživljava miris domaćih paprenjaka koje su radile naše bake.

Valja naglasiti da je sastav Moelovih svijeća u potpunosti prirodan. Veganske su i izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska te ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke i brojne druge zdravstvene probleme.

- Naša ideja i misija je u svojoj suštini jako jednostavna - pružiti vrhunsku kvalitetu i estetiku dobrog življenja − naglašava Mia Antunović.

1/10

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije