Višenamjenski komad

Stolić i polica za najmlađe, stolac za odrasle

stolac-polica
Foto: Promo fotografija
1/5
24.03.2020.
u 07:00

Štedi prostor i nudi nekoliko različitih funkcija. Sve je osmišljeno unutar forme kocke

Ovaj šesterostrani komad namještaja može se okretati i uvijek ponuditi novu funkciju. Osmislili su ga arhitekti japanskog studija Torafu, želeći ponuditi najmlađima nešto korisno i njima zanimljivo. Stolić – polica izrađen je od drvenih ploča sa zaobljenim rubovima, formiranih unutar parametara kocke.

U prvom scenariju to može biti stol ili polica, a kad se prevrne, postaje stolac za odrasle.

– Izbjegli smo ograničenja koje nam nudi namještaj i stvorili višenamjenski komad koji se može koristiti kao pratitelj kroz život. Tako možemo nastaviti koristiti prvi komad namještaja i kad smo odrasli – poručuje Torafu arhitekti.

Svi rubovi zaštićeni su gumenim trakama, a odabrane su ugodne pastelne boje.

Za izradu korištene su dvije vrste šperploča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije