LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Nedostaje vam svjetlosti u stanu? Evo rješenja!

Postavlja se na prozorsku dasku, fiksira se na zid ispred prozora ili se postavlja na balonsku ogradu
22. ožujka 2020. u 07:00 1 komentara 3385 prikaza
reflektor svjetla
Foto: Espaciel
Pogledajte galeriju 1/4

Unatoč namještaju u svijetlim bojama, istim takvim zidovima, čistom i prozračnom stanu, i dalje vam nedostaje prirodnog svjetla? Možda je razlog orijentacija stana, no kako bilo, postoji rješenje.

Reflektor svjetlosti jednostavno je i logično dizajnersko rješenje. Radi se o zrcalnom komadu koji se postavi pored, odnosno ispred prozora, na balkonsku ogradu ili na samu prozorsku dasku i tako reflektira dodatnu svjetlost u interijer.

reflektor svjetla | Autor : Espaciel Foto: Espaciel

Potrebna je jedna minuta da ga se instalira i dolazi u tri varijante, prikladna za sve vrste fasada. Cijena ovom reflektoru svjetla je od 99 do 159 eura, a tržišno ime mu je Espaciel.

Uostalom, za isti efekt dovoljno je komad zrcala fiksirati na prozorsku dasku, ili na jedan od navedenih načina i za puno manje novca dobiti dodatno svjetlo u stanu.

zeleni stan poznan SHABBY CHIC I VINTAGE Kad ju vidite nikad ne biste rekli da je ova kuća bila ruševina uređenje doma Vodič kroz dekorativne trendove s kojima nećete pogriješiti U trendu U samo 5 koraka do kupaonice koja će biti hit i na Instagramu
  • istri:

    a rjesenje kako prezivjeti sa malom penzijom(radnicku) nakon sto platite struju vodu kruh i mljeko. grijanje nisam pomenuo jer to Spada u luksuz.?