Moda i interijeri

Stan sezone - jedostavno ćete poželjeti useliti se u njega

uterque
12.09.2017.
u 05:28

Stan koji je oličenje modernog načina života prostranje i svijetao,s vizualnim središtem u dnevnom boravku, dok je skriven, ali ženama najvažniji dio stana, raskošan walk in ormar

Imati stila puno je više od kupovanja trendi krpica. Ljudi sa stilom imaju takav lifestyle koji se ne ocrtava samo na odjeći koju nose već i u okruženju u kojem žive. Svjesni toga, u modnom brendu Utergüe uredili su stan po mjeri žene, i naravno, dobili tisuće oduševljenih komentara.

Foto: uterque

Stan koji je oličenje modernog načina života prostranje i svijetao,s vizualnim središtem u dnevnom boravku, dok je skriven, ali ženama najvažniji dio stana, raskošan walk in ormar. 

Foto: uterque

Moderni detalji spajaju se sa antikvitetima, kao i moda s umjetnošću. Vidimo visoke stropove, puno prirodne svjetlosti i otkrivenu štukaturu, suvremene linije sofe i tepiha, ali uz dodatak starinskog drvenog stolića za kavu. Njegova površina savršena je podloga za sve sitnice koje poželite odložiti, a ne nedostaje ni romatičnog štiha, poput vaza s rezanim cvijećem.

Foto: uterque

Ipak, kako je riječ o stanu s potpisom modnog brenda, ne treba čuditi da je glavna zvijezda ipak ormar, točnije soba u bijelom, ispunjena antiknim detaljima, stolićima i sofama za odlaganje omiljenih komada.

Foto: uterque

Na policama ima mjesta za sve modne dodatke, od cipela do torbica, a još ostaje dovoljno prostora za dekoraciju ako racionalno iskoristite sve površine. Svijetle boje i bijeli zidovi protežu se kroz sve prostorije uz poneki akcent tu i tamo u živim bojama. Veliki umjetnički radovi pokrivaju gotovo cijele zidove, a nije zaboravljen ni omiljeni jesenski materijal - baršun.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
11:45 12.09.2017.

"Najsumijači" detalj - cipele na stoliću za kavu! Pa se pitamo zašto je svijet debilan... et' zato. U ovom "dizajniranom bijelom stanu" nema puno mjesta za "kreativno" dijete .. djecu... Čokolada na prstićima i bijelo 😁

SI
sikert
11:49 12.09.2017.

Onaj blijedi zeleni zid je odvratan. Stan kao da je napustio straiji bračni par i odselio u dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije