LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Stan koji nas je oduševio detaljima, ali kuhinja je ipak glavna zvijezda

Kupaonica je mala, ali iznimno fuknicionalna, s walk in tušem, u bijelim tonovima s vrlo elegantnim pločicama i sanitarijama
14. siječnja 2022. u 12:39 0 komentara 19682 prikaza
Foto: IKEA

Moderni interijeri uređeni bez probijanja budžeta uvijek su odlična inspiracija, a ovaj u koji vas danas vodimo baš je sjajan primjer. Baza su neutralni tonovi koji su nadograđeni odlično izabranim detaljima čime je postignuta ugodna i topla atmosfera.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Centar stana kuhinja su i dnevni boravak koji su uređeni tako da su maksimalno funkcionalni i udobni. I tu se proteže isti tonalitet boja, a najživahniji je ulazni prostor koji je dokaz da se uz dobru organiziranost i od malog prostora može napraviti puno!

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Spavaća soba odličan je primjer multifunkcionalnog prostora u sklopu koje se, prema potrebi, nalazi i radni kutak. Skladišni prostor veliki su ormari koji se protežu sve do stropa i koji su organizatorima podijeljeni u cjeline. Uređenje ovog doma potpisuje Ikea što je dokaz da se i s prosječnim budžetom može napraviti senzacionalan posao uređenje interijera.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Kupaonica je mala, ali iznimno fuknicionalna, s walk in tušem, u bijelim tonovima s vrlo elegantnim pločicama i sanitarijama.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

velik izbor Najljepše posuđe za posluživanje našli smo na sniženju, ovo su naši favoriti velika promjena Otkrivamo koja su to tri detalja uz čiju pomoć će dnevni boravak dobiti posve nov izgled crno bijeli stan STOCKHOLM Crno-bijela elegancija na skandinavski način sa jako zanimljivim detaljima
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.