PROMO

Solinski Creative design na 400 kvadratnih metara meka je namještaja vrhunskog dizajna i kvalitete

Creative design
Foto: Creative design
1/19
05.12.2023.
u 16:07

Ovaj distributer i proizvođač namještaja i dodatne opreme nedavno je obilježio proširenje svog salona, koji se danas prostire na 400 kvadratnih metara i mjesto je gdje se mogu pronaći namještaj, tapete, rasvjeta i ostala oprema čak 30 raznih tvrtki iz Hrvatske i inozemstva

Uređenje interijera zahtjevan je, strukturalan, ali i zabavan zadatak, pogotovo kada je riječ o prostorima koji su namijenjeni da posjetiteljima pruže ugodu, komfor, omoguće im da se osjećaju dobrodošlima i da se požele vratiti. Uz ideju i viziju kako želimo da nam prostor izgleda, važno je ispuniti ga namještajem, rasvjetom, detaljima koji će sve to učiniti stvarnim. To je zadaća solinskog Creative designea, koji zadnjih osam godina predano i uspješno omogućuje hotelima, ugostiteljskim objektima, raznim apartmanskim smještajima, a sve češće i vlasnicima privatnih smještaja da dobiju ono što su zamislili. 

Foto: Creative design

Ovaj distributer i proizvođač namještaja i dodatne opreme nedavno je obilježio proširenje svog salona, koji se danas prostire na 400 kvadratnih metara i mjesto je gdje se mogu pronaći namještaj, tapete, rasvjeta i ostala oprema čak 30 raznih tvrtki iz Hrvatske i inozemstva. U gotovo desetljeće, koliko posluju, postali su prepoznatljiv i pouzdan partner velikim hotelskim lancima, hotelima, brojnim dizajnerima interijera, ugostiteljima, prije svega u Dalmaciji, ali i cijeloj Hrvatskoj i regiji. Tijekom pandemije proširili su spektar svog poslovanja i postali i proizvođač te u svom pogonu u Dalmatinskoj zagori danas proizvode visokokvalitetne tapecirane stolice i separee brenda KA3GA.

Foto: Creative design

„Suočili smo se s velikim kašnjenjima u isporuci naručenog namještaja. Uz mnogo iskustva i stečenog znanja okrenuli smo se pouzdanim proizvođačima sirovina te se odlučili za vlastitu proizvodnju. U to vrijeme bio je to rizik, no ona – tko ne riskira ne profitira – u našem se slučaju pokazala zaista točnom, jer danas KA3GA stolice i separee biraju brojni klijenti koji prostore uređuju upravo našim namještajem, što nas beskrajno raduje. U tvrtki smo svi estete, zaljubljenici u kvalitetu, vrhunsku uslugu i poštivanje dogovora i to je ono što smatramo našom najvećom devizom. Salon nam danas zaista izgleda kao ugodni izložbeni prostor u kojem se dobije apsolutno kompletna usluga kada je u pitanju uređenje interijera“, govore direktori Creative designea Stipan Grubišić i Petar Kuzmanić.

Foto: Creative design

Modularne garniture, stolići, blagovaonski stolovi, stolice, ormari, fotelje, kreveti, igra rasvjetnih tijela, tapete, pločice i detalji koji su izloženi u Creative designeu tamo su kako bi bili dodatna inspiracija klijentima koji im se obrate za uslugu. Tim Creative designea, između ostalih, čine stručnjaci u dizajnu interijera koji kreiraju prikaze u 3D formatu, upravo onakve kakve će kasnije i realizirati. Ono čime se vole pohvaliti jest kvaliteta i vrhunska usluga u zadanim rokovima, a kažu da im nije strano uhvatiti se u koštac i s izazovnijim zahtjevima, gdje je potrebno mnogo kreativnosti, praktičnih rješenja i realizaciju onoga što se možda na prvu čini teže izvedivim.

Foto: Creative design

„Procijenimo možemo li se s izazovom uhvatiti u koštac, jer nam je iznimno važno ispuniti obećano i rokove, i ako smatramo da ga ipak nije tako nemoguće riješiti bacamo se na posao. Kroz godine poslovanja surađivali smo s nebrojeno mnogo dizajnera interijera, arhitekata i ono s čime nam dođu uvijek ispoštujemo. Salon nam služi kao „živi katalog“, sve što se zamisli i što nudimo moguće je kod nas vidjeti i isprobati te nakon toga i realizirati“, pojašnjavaju dodatno Grubišić i Kuzmanić.

Sve o čemu govore moguće je pogledati u Solinu, u salonu na adresi adresi Most Franje Tuđmana 8b u Solinu, gdje trenutno nude i promotivni popust od 20% na njihov brend KA3GA i  do 40% na odabrani dio asortimana.

Foto: Creative design

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije