kao iz bajke

Savršena ljetna rezidencija: Kuća za odmor koja očarava detaljima

Foto: Zara Home
1/14
11.05.2021.
u 08:27

Posebno čarobne su dvije lokacije - terasa na otvorenom koja je zamišljena kao blagovaonica te sunčalište uz bazen koje je prava lounge zona

Jednostavna arhitektura ravnih linija kuće za odmor poslužila je kao savršena kulisa za prezentaciju nove, ljetne kolekcije brenda Zara Home. Slike su napravljene u smiraj dana, u takozvanom zlatnom satu pa ne čudi da i cijela kolekcija nosi upravo to ime.

Foto: Zara Home

No, vratimo se kući. Riječ je o prizemnici s dvije spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, modernim kuponicama i savršenim vanjskim prostorom.

Foto: Zara Home

Posebno čarobne su dvije lokacije - terasa na otvorenom koja je zamišljena kao blagovaonica te sunčalište uz bazen koje je prava lounge zona. 

Foto: Zara Home

Spavaće sobe uređene su u minimalističkom stilu, u neutralnim tonovima s naglašenim detaljima dok je u dnevnoj zoni stvoren kutak za opuštanje čemu najviše doprinose mekani raskošni jastuci i pomno odabrani komadi namještaja.

Foto: Zara Home

Kupaonice su jednostavnog dizajna, pomalo čak koketiraju s industrijskim dizajnom koji se odlično nadopunjuje s arhitekturom kuće. 

Foto: Zara Home

Drveni detalji, prije svega stol i stolci odabrani su kako bi se u ovu raskošnu vikendicu unijela toplina. Ova šarmanta kuća izgleda baš kao savršena destinacija za odmor i punjenje baterija.

Foto: Zara Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije