Ne propustite

Samo sutra novi broj magazina Living i super dar!

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
03.05.2019.
u 11:50

Vodimo vas u dva predivna domaća stana sa slavnim potpisima. Jedan je uredila Klaudija Zubčić, a drugi Iris Pinjuh

Kao i svakog mjeseca i prva subota u svibnju rezervirna je za magazin Living. U ovom, pravom proljetnom broju, donosimo toliko dobrih stvari da je teško odlučiti s čim krenuti. Možda s darom? Da, da, sutra vas u magazin Living čeka super dar - platnena torba za šoping koju je lako nositi, izgleda vrlo efektno i što je najvažnije  - pomaže očuvanju okoliša.

Nakon šopinga, sjednite na kavu i uživajte u magazinu u kojem otkrivamo sve o uređnju vrtova, balkona i teraa, savjetujemo vam kako odabrati idealan hladnjak za svoju obitelj, vodimo vas u dva stana sa slavim potpisima. Naime, jedan je uredila Klaudija Zubčić, a uređenje drugog potpisuje Iris Pinjuh. Ne znamo koji nam je ljepši, dizajnerice su stvarno napravile odličan posao.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

U editorijalu vam donosimo odlične ideje za uređenje kuhinje bez velikih ulaganja, imamo više od 300 ideja za uređenje doma, otkrivamo što vas čeka na skorašnjem Zagreb Design Weeku...

Naravno, bavimo se i vrtom, sad kad je sezona u punom jeku, a gastro dio rezervirali smo za omiljenu proljetno-ljetnu zanimaciju - roštilj! Isprobajte ove neobične marinade koje vam predlažemo, oduševit će vas barem jedna!

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

No, da ne otkrijemo baš sve, sutra budite prvi na kiosku i uvjerite se sami da smo puni super ideja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije