SOS U KUHINJI

U ove super kućanske napravice ćete se zaljubiti na prvi pogled

gadget u kuhinji
Foto: architectureartdesigns.com
1/6
15.05.2017.
u 10:44

Kućanska pomagala oduševljavaju nas zbog toga jer nam čine život jednostavnijim, ali i zbog svoga originalnog dizajna i estetike.

Inovativnosti i mašti nikada nema kraja, barem kada su kućanski gadgeti u pitanju. Uvijek nas iznova iznenade dizajneri koji uspiju stvoriti originalne i lijepe sitnice koje nam život čine jednostavnijim, ali ga i uljepšavaju.

Jer, svi ti proizvodi imaju zanimljiv i promišljen dizajn, u koji se zaljubimo poput male djece. I svaki put iznova zaključimo kako nam je još samo to nedostajalo u našem domu. Pogledajte ove praktične novitete i odaberite svoga miljenika.

Foto: architectureartdesigns.com

HVATALJKE ZA LED - Najveći problem kod hvataljki za led jest što kockice gotovo uvijek iskliznu natrag, zar ne? Ov hvataljke rješavaju taj problem i to zahvaljujući malim gumenim zadebljanjima na dijelu za hvatanje, osmišljene vrlo duhovito kao male rukavice.

Foto: architectureartdesigns.com

POKLOPAC S RUPICAMA - Kada juha ili krumpir proključa, moramo uvijek biti prisutni kraj peći kako bismo podigli poklopac i smanjili vatru. Ovaj poklopac od posebne plastike praktičan je ne samo zbog toga što ima rupice kroz koje izlazi para, nego se ovako i hrana brže kuha, a usto je podesiv za lonce različitih veličina.

Foto: architectureartdesigns.com

CJEDILO ZA LIMUN - Nova generacija cjedila za limun sve je vizualno zanimljivija. Takava je slučaj i s ovim plastičnim pomagalom koje je zamišljeno kao vrećica u koju stavimo limun. Stisnemio - i sok izlazi van.

 

Foto: architectureartdesigns.com

STAKLENI TOSTER - Jutro mnogima počinje s kriškom tosta. No najčešći problem nam je što ne znamo je li tost dovoljno pečen, ili strahujemo da se ne prepeče, što se često zna događati u starijim tosterima. Ovaj toster, osim svoga elegantnog, modernog dizajna ima i staklene stjenke s ugrađenim grijačima a sve kako nam tost ne bi za.

Foto: architectureartdesigns.com

DRŽAČ ZA VINO - Danas je plastika toliko kvalitetna, pa je bojazan da neće izdržati teži teret posve neopravdana. Dakle, ni u ovom slučaju originalnog držača za vino i ostala pića u hladnjaku ne morate se bojati da će boca pasti na policu i razbiti se. Osim toga, štedi prostor a vino je u horizontalnom položaju, što je bitno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije