stilski vremeplov

Retro hotel ispiriran dizajnom sedamdesetih dostupan je do kraja lipnja

Foto: IKEA
1/7
31.05.2024.
u 09:52

Dizajnerica interijera Hilde Cludts odlično se zabavila projektirajući sobe, stvarajući dva različita izgleda inspirirana ovim, mnogima, omiljenim razdobljem prošlog stoljeća

Kad biste se mogli vratiti u jedno desetljeće iz prošlog stoljeća, što biste odabrali? Burne dvadesete? Možda šezdesete? Ako vas sloboda, funk i nevjerojatno smjeli uzorci 70-ih natjeraju da čeznete za tim vremenom, imate sreće. IKEA se udružila s hotelima YUST u Belgiji kako bi stvorila četiri luksuzne sobe koje slave 70-e u nostalgičnom stilu.

Foto: IKEA

- Godine 2023. IKEA je napunila 80 godina! Kako bismo obilježili tu prigodu, izdali smo Nytillverkad – kolekciju nekih od naših najslikovitijih komada, ponovno izdanih s divnim ažuriranjima za današnje ljubitelje dizajna. Kolekcija istovremeno slavi gdje smo bili i gdje smo sada. Suradnja YUST izraz je upravo toga - hrabro pop-up iskustvo koje nas vraća u budućnost - kažu iz Ikee.

Foto: IKEA

Dizajnerica interijera Hilde Cludts odlično se zabavila projektirajući sobe, stvarajući dva različita izgleda koja odaju počast bogatoj povijesti tvrtke IKEA.

Foto: IKEA

“Htjeli smo da ovi prostori budu oda 70-ima, a za to smo se inspirirali IKEA katalozima iz tog desetljeća. Ovi interijeri su puni nostalgičnih interijera koje smo vratili u život na originalan način koristeći funky tapete, Nytillverkad proizvode i vintage dodatke.", rekla je.

Foto: IKEA

Ako ste u potrazi za retro-inspiriranim odmorom u Belgiji, Rëtro Rööms x YUST u Antwerpenu i Liègeu dostupni su do 30. lipnja 2024.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije