za one dubokog džepa

Prodaje se jedna od najluksuznijih kuća u Zagrebu, cijena je 3,5 milijuna eura, a ima i zatvoreni bazen

njuskalo.hr
10.09.2023.
u 07:00

Oko cijele kuće se nalazi predivno uređen vrt s roštiljem, krušnom peći i vrtnom kućicom. Kuća i okućnica su pod video nadzorom.

Nedavno je na oglasniku njuškalo osvanuo oglas koji glasi: "Prodaja luksuzne samostojeće kuće ukupne stambene površine 810 m2 na parceli površine 3965 m2" po cijeni od 3,5 milijuna eura pa smo odlučili pogledati što se za tu cifru može dobiti.

Foto: njuskalo.hr

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata. U podrumu (311 m2) kuće se nalazi prostor s bazenom, jacuzzijem, finska i bio sauna, kupaonice i wc-a, garaža, kotlovnica, vešeraj, vinoteka i soba za odmor. S prostora bazena je moguće pristupiti vrtu.

Foto: njuskalo.hr

U prizemlju kuće (264 m2) nalazi se glavni ulaz, ulazni hall, dnevni boravak, biblioteka, TV soba, blagovaonica, kuhinja te apartman s kupaonicom, wc-om, sobom i garderobom.

Foto: njuskalo.hr

Oko cijele kuće se proteže terasa, a natkrivenom dijelu terase se može pristupiti iz kuhinje.

Foto: njuskalo.hr

U potkrovlju kuće (235 m2) nalazi se master soba s kupaonicom, garderobom i terasom, tri spavaće sobe, dvije garderobe, kupaonica, galerija i hodnik. Visina stropova je četiri metra, grijanje etažno plinsko, a stil uređenja je klasičan.

Foto: njuskalo.hr

Oko cijele kuće se nalazi predivno uređen vrt s roštiljem, krušnom peći i vrtnom kućicom. Kuća i okućnica su pod video nadzorom.

Foto: njuskalo.hr

Nalazi se nadomak grada, u neposrednoj blizini nalazi se  žičara, dućani, vrtići i škole.

Foto: njuskalo.hr

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zgubider..
Zgubider..
11:45 10.09.2023.

Kuća iskazuje kić i neukus prvog vlasnika, teško da će to prodati i ako snizi cijenu...

MA
MarkoMarkoM
09:36 10.09.2023.

Ovo izgleda kao Gargamelov dvorac.

Avatar LooneyToney
LooneyToney
13:56 10.09.2023.

Kičasta natrpana nefunkcionalna. A bazen je poseban minus. U tuđim dvorištima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije