inovacija

Pročišćivač zraka koji je zapravo stol i pritom izgleda - sjajno!

LG
23.08.2022.
u 10:58

Novi Aero Furniture odlikuju napredne tehnologije pročišćivanja zraka, prilagodljiv dizajn i jednostavnost korištenja

LG Electronics (LG) predstavlja novi pročišćivač zraka, PuriCare Objet Collection Aero Furniture, na sajmu IFA 2022. Novi model u obliku stola nasljednik je proslavljenog PuriCare AeroTowera predstavljenog na CES-u ranije ove godine te uspješno spaja prekrasan komad namještaja i napredan pročišćivač zraka. Donosi dizajn koji se može prilagoditi individualnim željama, pročišćavanje zraka u rasponu od 360 stupnjeva i značajke jednostavne za korištenje.

LG Aero Furniture elegantan je i kompaktan te relativno malen što ga čini savršenim za manje prostore, poput radne ili jednokrevetne spavaće sobe ili studija. Korisnici mogu birati između različitih boja postolja (Crème Rose, Crème Yellow ili Crème Gray ) i oblika ploče stola (okrugli ili ovalni) kako bi ga prilagodili osobnom ukusu i interijeru.

Glatka gornja površina tog LG-evog inovativnog novog uređaja može se koristiti za odlaganje različitih predmeta ili ukrasa. Na donjoj strani smještene su praktične kontrole za uključivanje i isključivanje uređaja te reguliranje protoka zraka i ambijentalnog osvjetljenja. U blizini ruba ploče stola i u ravnini s površinom suptilno je smješten niz malih indikatora Wi-Fi povezivosti, kvalitete i jačine strujanja zraka te statusa nadogradnje.

Foto: LG

Novi Aero Furniture donosi i niz promišljenih značajki za personalizirano korisničko iskustvo, poput ugrađenog bežičnog punjača2 ili opcije ambijentalnog osvjetljenja koja je dostupna u osam boja te se njome može upravljati s pomoću aplikacije LG ThinQ™. U fokusu je dizajna uređaja i održivost pa su tako komponente izrađene od plastike iz starih kućanskih i elektroničkih uređaja, dok je ambalaža napravljena od materijala za višekratnu uporabu.

1/11

Osim što ga odlikuje sofisticiran dizajn, pročišćivač zraka uvelike poboljšava kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru zahvaljujući višestupanjskom filtriranju koje kombinira LG-ev ultrafini filter, filter za sakupljanje prašine i filter za dezodoraciju. LG-eva tehnologija UVnano™ zadužena je za smanjenje količine virusa i bakterija na lopaticama ventilatora i oko njih i do 99,99 posto3.

U bližoj budućnosti LG će lansirati i ograničena izdanja novog pročišćivača zraka – modele čije će stolove krasiti ekskluzivne dekoracije poznatih umjetnika poput popularnog južnokorejskog slikara Kim Sun-wooa te modele izrađene od novih održivih materijala.

„S prilagodljivim dizajnom, naprednim pročišćivanjem zraka i značajkama usmjerenima na korisnika Aero Furniture pomaže stvoriti zdrav i udoban dom po mjeri“, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „LG nastavlja odgovarati na različite potrebe potrošača diljem svijeta i tako razvijati inovacije za zdraviji i bolji život.“

Svoje najnovije inovacije, uključujući i Aero Furniture, LG će predstaviti u izložbenom prostoru (Dvorana 18, Messe Berlin) na sajmu IFA 2022 u Berlinu od 2. do 6. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije