Promo

Premijerno predstavljanje nove kolekcije Prima namještaja za 2019. na Ambienti

09.10.2018.
u 16:16

Posebna sajamska ušteda od minimalno 30% te besplatna dostava očekuje sve Primine kupce na Ambienti. Osim toga, Primini će dizajneri na izložbenom prostoru u paviljonu 9, svakim danom od 15 do 18 sati, pružati besplatno stručno savjetovanje za uređenje doma

Od 10. do 14. listopada 2018. na Ambienti, međunarodnom sajmu namještaja, Prima Grupa premijerno predstavlja kolekciju namještaja za 2019. godinu.  Na gotovo 1000 m2 izložene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, noviteti iz blagovaonskog programa i namještaja za dnevne sobe, novi modeli spavaćih i dječjih soba, predsoblja i kupaonskog namještaja te najnovija kolekcija madraca.

Posebna sajamska ušteda od minimalno 30% te besplatna dostava očekuje sve Primine kupce na Ambienti. Osim toga, Primini će dizajneri na izložbenom prostoru u paviljonu 9, svakim danom od 15 do 18 sati, pružati besplatno stručno savjetovanje za uređenje doma.

Sajamska ušteda od minimalno 30% na sav namještaj vrijedi i u svim Prima salonima diljem Hrvatske od 10. do 14. listopada.

Vrhunac predstavljanja nove Primine kolekcije čini najvrijednija nagrada do sada, rezervirana za posjetitelje ovogodišnje Ambiente - luksuzna kuhinja po mjeri Prima u vrijednosti od čak 100.000,00 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije