DOBRE VIBRACIJE

Nećete im moći odoljeti: komadi u pastelnim nijansama

timba trend proizvodi
Foto: thetimbatrend.com.au
1/20
09.03.2015.
u 13:15

Drvo kao osnovni materijal i vedre boje zaštitni su znak proizvoda australskog branda Timba Trend koji se uklapaju u svaki prostor

Pastelne nijanse u vašem domu mogu biti najbolji dizajnerski odgovor na lijepo vrijeme, sunce i dolazak proljeća. I ostati u domu i kada opet nastupe hladni zimski dani i sivilo.

Za to su se pobrinuli australski dizajneri koji djeluju pod imenom Timba Trend. Zaštnitni znakovi njihovih proizvoda su drvo kao osnovni materijal te pastelne nijanse kao osnovna boja.

Foto: thetimbatrend.com.au

Iako na prvi pogled, zahvaljujući našim predrasudama vezanim za pastelne boje djeluju kao simpatični komadi za mladenačku sobu pa čak i dječje igračku, uporabni produkt dizajn Timba Trenda funkcionira u svakom interijeru – osim svakog dijela stana, do kafića, ureda, čekaonica i ordinacija.

Jednostavni, maštoviti i zabavni svjećnjaci, tegle za cvijeće, stolci, police, vješalice i drugi predmeti u geometrijskim formama daju svakome prostoru vedrinu, razigranosti i dojam topline i prirodnosti jer su rađene isključivo od svijetlog sirovog drveta. Usto su svi komadi rađeni ručno, što je danas prava rijetkost te funkcioniraju kao višenamjenski.

Foto: thetimbatrend.com.au

Koristeći drvo dizajneri su htjeli skrenuti pozornost na prirodne materijale i toplinu predmeta odnosno koliko je u svakodnevnom životu bitno biti okružen upravo takvim produkt dizajnom.

>>Bojom do ugođaja: kako na nas djeluje žuta, crvena, zelena...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije