inspiracija

Poznati cvjećar otkriva super trikove za osvježenje prostora

cvijeće buket vaza
Shutterstock
05.10.2021.
u 07:08

Za aranžmane ne morate nužno koristiti cvjećarsku spužvu, slojeve kamenčića ili ukrasno šiblje – neka samo cvijeće bude zvijezda vaze

Dizajneri interijera u jednom su složni - najbrži i najefektniji detalj za podizanje prostora je cvijeće, a ima li što ljepše od piktoresknog buketa svježeg cvijeća nasred stola u blagovaonici ili dnevnom boravku? Za aranžmane ne morate nužno koristiti cvjećarsku spužvu, slojeve kamenčića ili ukrasno šiblje – neka samo cvijeće bude zvijezda vaze.

Foto: screenshot/facebook

Donosimo savjete cvjećara Erica Buterbaugha, čiji mirisni aranžmani redovito ukrašavaju domove poznatih kao što su Gwyneth Paltrow i Demi Moore, kako napraviti pet "vrućih" cvjetnih aranžmana kada se temperature penju. On je ponudio potpuno "ogoljene" savjete - koristite samo cvijeće!

Božuri kao atrakcija

- Božuri boje lososa upareni sa staklenom vazom crne boje izgledat će vrlo šik - tvrdi Buterbaugh. Ovo je cvijeće vrlo popularno  jer cvate cijelu sezonu. Ako ne možete pronaći božure ove nijanse, tada je svijetlorozi biti jednako impresivni.

Foto: The Bouqs Company

Hortenzije su kraljice jeseni

Buket bijelih hortenzija složite u prozirnu staklenu vazu i "prošarajte" bijelom tibetanskom ružom kako biste kreirali zadivljujući aranžman za stol. Hortenzije su sad na vrhuncu i šteta je neiskoristiti ih. Trik koji možete koristiti nakon što odrade svoj posao u vazi jest taj da ih našpricate lakom za kosu. Na taj način imate ćete suhe hortenziej kao ukras sve do proljeća.

Pink Floyd ruže uvijek su dobra ideja

- Aranžman od Pink Floyd sorte ruža s akcentnim minijaturnim ružama ružičaste boje u prozirnoj vazi i zamotane zelenim lišćem svakako će biti tema za razgovor na bilo kojem događanju jer oduzima dah - tvrdi cvjećar poznatih Buterbaugh.

Foto: The Bouqs Company

Ništa bez bijelih ruža

- Jedan od meni omiljenih aranžmana je onaj mali s bijelim ružama, bez ičega drugog. Jednostavno zrači elegancijom - zaključio je Buterbaugh.

Osim vrsti cvijeća pažnju pridajte i vazi jer odabir prave vaze, i bojom i oblikom i dimenzijama, puno znaći u dekoriranju prostora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije