LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Počinje sezona partyja, imamo recept za najljepšu kulisu

Ukoliko priređujete zabavu kod kuće, prva stvar koju trebate napraviti je ukloniti sve ono što bi moglo smetati ili vam je vrijedno i bojite se da bi se moglo uništiti. Druga je stvar priprema stola. Ona će ovisiti o tome kakvu zabavu imate
27. listopada 2019. u 07:00 0 komentara 441 prikaza
Foto: H&M Home

Početkom studenog lagano kreću pripreme za blagdansko doba, a to znači više druženja, točnije svečanih večera i/ili zabava. Ako ćete i vi biti domaćin nekom od tih okupljanja imamo odličan recept za party na kojem će vam svi pozavidjeti. Naravno, dodate li ovakvoj interijerskoj kulisi i finu hranu i piće te dobru glazbu, imat ćete priču koja će ući u anale.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

No, krenimo redom. Ukoliko priređujete zabavu kod kuće, prva stvar koju trebate napraviti je ukloniti sve ono što bi moglo smetati ili vam je vrijedno i bojite se da bi se moglo uništiti. Druga je stvar priprema stola. Ona će ovisiti o tome kakvu zabavu imate.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Ako je riječ o formalnoj večeri najviše pažnje posvetite uređenju stola, a neovisno o broju gostiju, napravite i raspored sjedenja. Gosti će s eosjećati važno vide li pločicu sa svojim imenom. Prije samog dekoriranja stola odredite stilski smjer u kojem želite ići i krenite redom od tekstila (stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa...) preko prirodnih dekoracija (jesen baš obiluje zanimljivim dekorativnim elemntima) pa sve do postavljanja tanjura, čaša i pribora za jelo.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Ako pak priređujete neformalno druženje, napravite švedski stol i pobrinite sa da ima dovoljno ubrusa, čaša i pribora za jelo kako ne biste goste morali snabdijevati usred zabave. Ako vas vrijeme posluži, a imete raskošan balkon, terasu ili vrt, dio zabave možete preseliti i na otvoreno. Taj će prostor posebno atraktivno izgledati  ukrasite li ga lampicama i dodate li kutak s otvorenom vatrom (naravno, pripazite da bude sigurno). Mi vam donosimo neke ideje za uređenje koje su vrlo jednostavne ali vrlo elegantne, a najbolje od svega je to što ih je lako implementirati!

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Transformacija Pogledajte kako je 150 zagrebačkih kvadrata pretvoreno u 5 apartmana Mala škola uređenja Život u postanarskom stanu - oživite prostor tepihom, osobnim fotografijama, biljkama, rasvjetom...
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.