u domu

Počinje sezona partyja, imamo recept za najljepšu kulisu

H&M Home
27.10.2019.
u 07:00

Ukoliko priređujete zabavu kod kuće, prva stvar koju trebate napraviti je ukloniti sve ono što bi moglo smetati ili vam je vrijedno i bojite se da bi se moglo uništiti. Druga je stvar priprema stola. Ona će ovisiti o tome kakvu zabavu imate

Početkom studenog lagano kreću pripreme za blagdansko doba, a to znači više druženja, točnije svečanih večera i/ili zabava. Ako ćete i vi biti domaćin nekom od tih okupljanja imamo odličan recept za party na kojem će vam svi pozavidjeti. Naravno, dodate li ovakvoj interijerskoj kulisi i finu hranu i piće te dobru glazbu, imat ćete priču koja će ući u anale.

Foto: H&M Home

No, krenimo redom. Ukoliko priređujete zabavu kod kuće, prva stvar koju trebate napraviti je ukloniti sve ono što bi moglo smetati ili vam je vrijedno i bojite se da bi se moglo uništiti. Druga je stvar priprema stola. Ona će ovisiti o tome kakvu zabavu imate.

Foto: H&M Home

Ako je riječ o formalnoj večeri najviše pažnje posvetite uređenju stola, a neovisno o broju gostiju, napravite i raspored sjedenja. Gosti će s eosjećati važno vide li pločicu sa svojim imenom. Prije samog dekoriranja stola odredite stilski smjer u kojem želite ići i krenite redom od tekstila (stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa...) preko prirodnih dekoracija (jesen baš obiluje zanimljivim dekorativnim elemntima) pa sve do postavljanja tanjura, čaša i pribora za jelo.

Foto: H&M Home

Ako pak priređujete neformalno druženje, napravite švedski stol i pobrinite sa da ima dovoljno ubrusa, čaša i pribora za jelo kako ne biste goste morali snabdijevati usred zabave. Ako vas vrijeme posluži, a imete raskošan balkon, terasu ili vrt, dio zabave možete preseliti i na otvoreno. Taj će prostor posebno atraktivno izgledati  ukrasite li ga lampicama i dodate li kutak s otvorenom vatrom (naravno, pripazite da bude sigurno). Mi vam donosimo neke ideje za uređenje koje su vrlo jednostavne ali vrlo elegantne, a najbolje od svega je to što ih je lako implementirati!

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije