Ukradite ideju!

Pinterest presudio: U trendu su božićne dekoracije u plavoj boji!

Shutterstock
10.12.2019.
u 07:00

Kuglice, češeri, svijećnjaci pa čak i podloga kojom omatate korijen drvca mogu biti u zanosnoj plavoj

Sudeći prema Pinterestu, trend u dekoriranju božićnog drvca, ali i samog doma, plava je boja. Potpuna opresija crvenoj klasici, plava će u vaš dom unijeti dašak retro stila zimske zemlje čudesa, navodi countryliving.com.

Prilikom odabira plavih dekoracija birati moćete između tamnih, svijetlih, ali i onih nijansi plave koje su na granici da postanu ledena bijela. 

No, dekoriranje s plavom bojom uključuje i njenu glavnu prednost, a to je da se plava boja izvrsno uklapa u tradicionalan raspon božićnih boja.  

Foto: Shutterstock

Svoj dom možete dekorirati u plavo jednostavnom zamjenom klasičnih božićnih ukrasa. Tako prirodnu zelenu girlandu možete zamijeniti onom načinjenom od plavih ukrasnih kuglica nanizanih jedne preko drugih. 

Tom prilikom, u takvu girlandu možete dodati plave, srebrne, zelene nijanse, a kombinacija mat kuglica i onih s metalnim odsjajem, stvorit će ledeni dojam. 

Osim toga, plavu boju u dom unesite i zamjenom podloge bora tako što ćete ga ove godine obložiti plavom tkaninom od flanela. 

Tu su dakako i dekoracije od češera koje, ukoliko ih obojite u plavo, mogu krasiti vaš stol, drvce ili pak bilo koju drugu površinu doma. 

Foto: Shutterstock

A neizbježan dio božićne postave dekoracija ukrasne su svijeće. I odabir onih čiji miris vam najviše odgovara možete iskoristiti u svoju korist te ih smjestiti u plave svijećnjake, a ako ih ne posjedujete, dostojna zamjena su i staklene teglice umakane u plavu boju. Dodavanjem šljokica na takve svijećnjake, samo ćete osnažiti božićni duh. 

Foto: Shutterstock

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije