u trendu

Pet odličnih detalja za dnevni boravak koji su hit sezone

Zara Home
29.04.2021.
u 14:59

efektni detalji poput podne lampe ili stolića koji imaju zlatne detalje čime se postiže dojam luksuza u svakom prostoru... Neizostavan detalj su i držači za svijeće koji također imitiraju obilke iz prirode, prije svega kamen

Znaju i vrapci na grani da je najjednostavniji način za "update" dnevnog boravka pažljiv odabir detalja. Ali treba znati odabrati prave detalje, posebno ako želite i volite biti u trendu. Ove godine, kad govorimo o uređenju interijera, prije svega dnevne zone, glavnu riječ vode neutralni tonovi. Zara Home svaki tjedan nadopunjuje proljetno-ljetnu kolekciju novim detaljima, a ovaj tjedan imaju baš sjajne, i relativno povoljne, detalje koji će vam omogućiti na u svojoj dnevnoj zoni napravite razliku i pritom budete u trendu.

Najpovoljniji detalji su ukrasni jastučići i prekrivači koji će oživjeti staru sofu ili fotelju. U stopu ih prati i zanimljiva lampa s tijelom u optici kamena čime se postiže opuštena, prava ljetna atmosfera. Tu su i efektni detalji poput podne lampe ili stolića koji imaju zlatne detalje čime se postiže dojam luksuza u svakom prostoru...Neizostavan detalj su i svijećnjaci, odnosno držači za svijeće koji također imitiraju obilke iz prirode, prije svega kamen.

Dakle, ako krećete u makeover doma u samo par poteza evo naših pet prijedloga:

Stolna lampa s postoljem u optici kamena

Foto: Zara Home

Detalj u koji se isplati uložiti jer osim što izgleda atraktivno zaslužan je i za stvaranje ugodne atomsfere zahvaljujući diskretnoj svjetlosti koji širi u prostoru.

Zlatna podna lampa

Foto: Zara Home

Ova lampa svojim dizajnom i bojom odlično će se uklopiti u svaki prostor, a zahvaljujući elegntnom zlatnom odsjaju učinit će prostor otmjenijim, profinjenijim i luksuznijim.

Pomoći stolić s kamenom pločom

Foto: Zara Home

Ako još nemate pomoćni stolić u dnevnom boravku, ovaj bi vas mogao oduševiti. Dimenzijama dovoljno malen da stane u svaki dnevni boravak, lako se premješta, vrlo je praktičan i ne manje važno - izgleda, zahvaljujući komabianciji kamena i zlata, odlično.

Efektni držači svijeća

Foto: Zara Home

Tako mali, a tako efektni, tako bismo mogli nazvati ove kamene držače za svijeće koji će, bilo na polici bilo na stoliću činiti veliku razliku.

Ukrasni jastučići

Foto: Zara Home

Kad niste sigurni što mijenjati u dnevnoj sobi, novi ukrasni jastučić uvijek je dobra ideja. Birajte one zanimljvih i nenametljivih uzoraka, od prirodnih materijala. Ove godine apsolutni hit su organski pamuk i lan.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije