novo u ponudi

Luksuzne vile impresivne kvadrature, s privatnim bazenima, mamac su za goste

Foto: Kempinski Hotel Adriatic
1/7
29.04.2021.
u 12:55

Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 četvornih metara do više od 1.000 četvornih metara i sadrži tri do pet prostranih spavaćih soba s luksuznim kupaonicama, velikim otvorenim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom...

Danas, nakon perioda sezonskog zatvaranja, luksuzni golf resort s pet zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic ponovno otvara svoja vrata, uz brojne novitete - novi tim, novi glavni kuhar i smještaj u luksuznim privatnim vilama.

Foto: Kempinski Hotel Adriatic

Bogatstvo i snaga prirode, zelenih dolina i brežuljaka savršena je pozadina za sve vrste ruta, počevši od staza vina i maslinovog ulja,” objašnjava Željko Stašević, uz isticanje važnosti dodavanja privatnih luksuznih vila u ponudu. “Prepoznajući novi trend u ultraluksuznoj ponudi i povećan interes za vile, tijekom razdoblja zatvaranja usredotočili smo se na proširenje naše ponude, rekonstrukciju i redizajn privatnih vila.

Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 četvornih metara do više od 1.000 četvornih metara i sadrži tri do pet prostranih spavaćih soba s luksuznim kupaonicama, velikim otvorenim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom i još mnogo toga.

Foto: Kempinski Hotel Adriatic

Vile su pažljivo dizajnirane da održavaju privatnost, s izuzetno velikim privatnim bazenima, sunčalištima i prostranim dvorištima, gdje gosti mogu uživati ​​u prekrasnom pogledu. Gosti vila također mogu uživati ​​u svim hotelskim uslugama i sadržajima, kao i u dodatnim personaliziranim à la carte luksuznim uslugama.

Foto: Kempinski Hotel Adriatic

Foto: Kempinski Hotel Adriatic

Foto: Kempinski Hotel Adriatic

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije