isplati se uložiti

Pet ključnih detalja koji ne koštaju puno, a dom čine luksuznim i profinjenim

Lesnina
09.05.2023.
u 10:15

Odabir ovih dekoracija ne zahtijeva velike građevinske preinake po domu. Bilo da su to umjetničke slike, citati, crno bijele fotografije ili nešto slično, predlažemo da odaberete slike s motivima koji odražavaju osobnost i životne interese ukućana

Postoji nebrojeno mnogo mogućnosti uređenja prostora koje će ga učiniti jedinstvenim i posebnim, a ujedno i poželjnim za boravak u njemu. Nije tajna da poseban značaj nekom prostoru daju upravo detalji te su upravo oni zaslužni za efekt koji će nas dom imati na sve ukućane.

Foto: Lesnina

Skladno uređen životni prostor trebao bi biti prioritet, a takvim ga možete učiniti vrlo povoljno uz minimalne napore s nekoliko novih detalja poput novih jastučića, vaza, lampi i zidnih slika.

Što učiniti da vaš dom izgleda kao iz časopisa?

Detalji čine razliku, a uz nekoliko cool komada vaš dom bit će izuzetno stylish. Osim toga,  dobro je znati da su u svim Lesnina trgovinama i na web shopu do 31.5.2023. u tijeku XXXL popusti upravo na detalje: 15% na slike, satove i odabrane robne marke mirisa za prostor te 20% na satove.

Foto: Lesnina

Odabrali smo nekolicinu njih koji u svakom trenu mogu osvježiti i uljepšati prostor.

Foto: Lesnina

Pomoćni stolići

Neovisno o stilu uređenja, pomoćni stolići spadaju u onaj dekorativni element kojeg je poželjno imati, naročito u dnevnom boravku. Osim što na njega možemo odložiti stvari, može se i lijepo stilizirati uz poneki deorativni elemkent i time će dojam cijele prostorije biti zaokružen. Preporuka je da se izbjegavaju glomazni i masivni stolići, naročito u malim prostorijama, kako bi one bile što ugodnije i profinjenije.

Foto: Lesnina

Vaze

Neke vaze već same po sebi izgledaju kao mala umjetnička djela, često budu neobičnih oblika, pa su upravo zbog tog svog oblika idealan „statement“ detalj. Mnoge od njih nisu ni predviđene za držanje cvijeća, već u prostoru funkcioniraju kao samostalni ukras.

Foto: Lesnina

Ogledala

Ogledala su definitvno zaslužna za estetiku doma. Pružaju i mogućnost kreiranja različitih kombinacija u domu -  mogu se koristiti kao ukras na zidu, ali i kao pladanj za neke dekoracije, kao primjerice za mirisne svijeće i sl. Ogledala su trenutno i veliki trend u svijetu interijera koja, između ostalog, mogu  stvoriti iluziju većeg i prostranijeg doma.

Foto: Lesnina

Dekorativne figure

Ukrasne figure, svijećnjaci, skulpture, oblikovat će stil uređenja doma. Bitno je da se kod njihovog odabira i namještanja vodimo pravilom - manje je više, kako ne bismo zagušili prostor. Dobro odabrane i u prostoru strateški pozicionirane dekorativne figure, učinit će ga točno onakvim kakvim želimo da bude.

Foto: Lesnina

Satovi i slike

Jedinstveni zidni sat privući će pažnju. Osim što je dodatak i ukras, nedvojbena je i njegova funkcionalnost u prostoru. Od ostalih zidnih dekoracija, odabrati se mogu i slike ili zidne naljepnice sa željenim motivima. Osim toga, odabir ovih dekoracija ne zahtijeva velike građevinske preinake po domu. Bilo da su to umjetničke slike, citati, crno bijele fotografije ili nešto slično, predlažemo da odaberete slike s motivima koji odražavaju osobnost i životne interese ukućana.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije