mjesec kuhinja

Proučite svoju kuhinju! Ako zamijetite jedan od ovih 5 znakova krajnje je vrijeme za renovaciju

Prima
08.05.2023.
u 14:16

Otkrijte pet znakova koji otkrivaju pravo stanje vaše kuhinje i požurite u najbliži Prima salon jer vas očekuju posebni benefiti i velike uštede

S dolaskom proljeća i toplijih dana, mnogi su se odvažili na radove oko izgradnje ili renovacije. No, ljudi često ne znaju odakle uopće početi, posebno kada je riječ o renoviranju prostorija doma. Najbolje mjesto za početak radova je – kuhinja. Riječ je o jednoj od najčešće korištenih prostorija u kući, stoga je vrlo važno da prostor bude dobro osmišljen i visoko funkcionalan jer će to pripremu obroka i sva ostala druženja učiniti puno ugodnijim.

Foto: Prima

U današnjoj užurbanoj svakodnevici zajednički obiteljski obroci poprimili su još veći značaj. Osim uživanja u finim delicijama, kuhinje, često zajedno s blagovaonicama, su prostori gdje provodimo dragocjene zajedničke trenutke s najmilijima, gdje pronalazimo svoju sreću, ali i spokoj.

Foto: Prima

Boravak u kuhinji treba biti užitak. Svakog dana. Ova prostorija predstavlja srce doma jer se u njoj sjedinjuju toplina i udobnost. To je mjesto gdje se isprepliću mirisi hrane, zvukovi kuhanja i glasovi članova obitelji. Kuhinja u nama treba pobuditi osjećaje sigurnosti i udobnosti koji su neophodni u svakom domu baš kao što je to i oslikano u Prima reklami s chefom Davidom Skokom i poznatom televizijskom voditeljicom Jelenom Glišić koju možete pogledati na linku.

Prima Mjesec kuhinja

Zato, nemojte čekati! Kreirajte kuhinju koja će vas oduševiti i inspirirati svakog jutra kada kuhate prvu kavu i na kraju svakog dana kada s obitelji pripremate večeru.

Foto: Prima

Kuhinje iz Prima asortimana osvojit će vas kvalitetom i besprijekornim dizajnerskim linijama, a u Mjesecu kuhinja koji traje od 4. svibnja do 7. lipnja 2023. najbolje kuhinje i detalje za njihovo opremanje pronađite po najvećim uštedama. U svih 56 Prima salona diljem Hrvatske i na Prima webshopu u ovom mjesecu ostvarite:

besplatnu izmjeru i prijedlog idejnog rješenja vaše kuhinje iz snova,

50% uštede na sve kuhinje po mjeri,

40% uštede na sve modularne kuhinje,

uštede do 50% na COCO maison asortiman dekoracija za dom u sklopu velikog sniženja.

Foto: Prima

Kreirajte kuhinju koja inspirira

U nizu Prima kuhinja otkrijte i novitete u ponudi - premium kuhinje po mjeri Perla i Linda. One su predstavnice nove generacije Prima kuhinja po mjeri, nastale kao rezultat suradnje Prima dizajn tima kojem je krajnji cilj ponuditi kupcima još naprednije rješenje za dom krojen baš po njihovom ukusu.

Foto: Prima

Osim fenomenalnih kuhinja, u novom Prima letku pronađite raskošnu ponudu namještaja i dekoracija kojima možete obogatiti svoj životni prostor i svakodnevicu. Ponuda u letku traje od 4. svibnja do 7. lipnja 2023. ili do isteka zaliha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije