savjet plus

Pet genijalnih prijedloga za uređenje doma, čak i ako ste u izolaciji! S dizajnerskim potpisom

Foto: Ankica Juričević
1/16
04.04.2020.
u 07:00

Biti doma, u izolaciji nekima teško pada, ali bitno je je očajavati. Upravo se tom mišlju vodi i dizajnerica interijera koja ne može zamisliti svoj život bez kreativnosti.

1/16

S obzirom da je situacija takva da nije u mogućnosti obilaziti klijente i njihove interijere, odlučila je iskoristiti ove dane za poboljšanje kvalitete života unutar svoja četiri zida, ali je, isto tako, vrlo spremno s nama i vama podijelilia svoje ideje koje su zaista genijalne, i što je jeoš važnije, lako provodive u djelo.

Foto: Ankica Juričević

Svako jutro Ankica je odlučila iznenaditi ukućane doručkom u posve novom okruženju, a sve što joj je za to trebalo pronašla je u dvorištu - što svom, što u susjedovom (nećemo mu reći).

Foto: Ankica Juričević

Jedno jutro tako je pustila proljeće u dom uz pomoć forzicija, drugi dan kao dekoracija je poslužio trešnjin cvijet, sljedeći dan svoju je kreativnost posvetila granama jabuke u cvatu...Ukratko, za ideje ju je nadahnulo najuzbudljivije doba u prirodi - proljeće!

Foto: Ankica Juričević

Htjela sam ljudima pokazati da boravak u kući ne mora ubiti kreativnost i da se kod kuće može raditi genijalne stavri, barem što se tiče uređenja interijera. Sad kad sam puno manje na terenu, a puno više on line, dajem ljudima savjete, pomažem na daljinu i to mi pomaže da izguram zatvorenost  - obasnila je Ankica te dodala:

Foto: Ankica Juričević

- Najviše me veseli kad vidim da ljudi reagiraju na moje ideje, na moj sadržaj, da ih zanima, da im se sviđa i da im je nadahnuće!

Foto: Ankica Juričević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije