LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Pet genijalnih prijedloga za uređenje doma, čak i ako ste u izolaciji! S dizajnerskim potpisom

04. travnja 2020. u 07:00 0 komentara 8919 prikaza
Foto: Ankica Juričević
Pogledajte galeriju 1/16

Biti doma, u izolaciji nekima teško pada, ali bitno je je očajavati. Upravo se tom mišlju vodi i dizajnerica interijera koja ne može zamisliti svoj život bez kreativnosti.

1 / 16

S obzirom da je situacija takva da nije u mogućnosti obilaziti klijente i njihove interijere, odlučila je iskoristiti ove dane za poboljšanje kvalitete života unutar svoja četiri zida, ali je, isto tako, vrlo spremno s nama i vama podijelilia svoje ideje koje su zaista genijalne, i što je jeoš važnije, lako provodive u djelo.

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Svako jutro Ankica je odlučila iznenaditi ukućane doručkom u posve novom okruženju, a sve što joj je za to trebalo pronašla je u dvorištu - što svom, što u susjedovom (nećemo mu reći).

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Jedno jutro tako je pustila proljeće u dom uz pomoć forzicija, drugi dan kao dekoracija je poslužio trešnjin cvijet, sljedeći dan svoju je kreativnost posvetila granama jabuke u cvatu...Ukratko, za ideje ju je nadahnulo najuzbudljivije doba u prirodi - proljeće!

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Htjela sam ljudima pokazati da boravak u kući ne mora ubiti kreativnost i da se kod kuće može raditi genijalne stavri, barem što se tiče uređenja interijera. Sad kad sam puno manje na terenu, a puno više on line, dajem ljudima savjete, pomažem na daljinu i to mi pomaže da izguram zatvorenost  - obasnila je Ankica te dodala:

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

- Najviše me veseli kad vidim da ljudi reagiraju na moje ideje, na moj sadržaj, da ih zanima, da im se sviđa i da im je nadahnuće!

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Mala škola uređenja Promijenite raspored namještaja, boje, detalje i pustite proljeće u dom uređenje doma U sedam koraka do savršene kupaonice Novi marof Kuća puna dobrih vibracija, genijalan je "uradi sam" projekt mladog para
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.